veliko slavlje

Naš rukometni reprezentativac uplovio u bračnu luku

26.06.2017 u 13:00

Bionic
Reading

Naš poznati rukometaš Luka Stepančić nakon nekoliko godina veze odveo je svoju Anu pred oltar i napravio feštu za pamćenje, na kojoj je goste do ranih jutarnjih sati zabavljala Maja Šuput

Nakon što su nas prošli vikend preplavila mnoga nogometna vjenčanja, izgleda da je došao red na rukometna. Tako se ovaj vikend oženio i Luka Stepančić, naš istaknuti rukometaš koji već neko vrijeme igra u Parizu za tamošnji klub PSG.

U ovo doba prošle godine, lijepa Ana i Luka vjenčali su se kod matičara budući da je ona već tada bila u drugom stanju. Nakon što je maleni Jakov došao na svijet, par se bacio u organizaciju velike svadbe.

Oženili smo Luku i Anu😉 Sretno mladenci💏💒😚

A post shared by JakovGojun10 (@jakovgojun_10) on

Tako su ovu subotu zajedno s mnogobrojnim poznatim gostima slavili svoju ljubav u zagrebačkom Golf & Country klubu gdje ih je do ranih jutarnjih sati zabavljala naša 'kraljica svadbi' - Maja Šuput.

Kratkim i simpatičnim videom koji je objavila na svom Instagram profilu prikazala je djelić vesele atmosfere.

'Tako mi to na vjenčanju. Bravo za mladence, bravo za kuma!' napisala je Maja ispod videa koji je u brzom vremenu pogledan čak 65 tisuća puta.

Odlican party s #majasuput 🎊🎉🕺💃🎹🎤🎸

A post shared by JakovGojun10 (@jakovgojun_10) on

Mladenka je za svoj najvažniji dan izabrala usku čipkastu vjenčanicu koja je isticala njezinu vitku liniju tijela, te je izgledala fenomenalno iako je prije samo 9 mjeseci rodila.