SIMBOL URBANOG PRKOSA

Naš poznati glumac pokazao 'vjenčani prsten' inspiriran opjevanim zagebačkim mostom

26.04.2020 u 15:15

Bionic
Reading

Dok Zagreb još uvijek zbraja štetu na kulturnim dobrima nastalu razornim potresom, glumac Mislav Čavajda podsjetio je na jednu poznatu vizuru grada koja je 'oštećena' zbog nerazuimijevanja urbane kulture

'Ovo mi je oduvijek najdraži ZG most. Kako dizajnom tako i zbog HENDRIX natpisa', piše na svom Instagram profilu Čavajde i dodaje kako je taj natpis za njega uvijek bio neka vrsta urbanog prkosa.

Sadašnja gradska 'vlast', podsjeća Čavajda, više ga je puta prefarbavala i satirala to urbano , kao što su ugasili i uništili sva kultna zagrebačka mjesta, sve ono što Zagreb zapravo i jest.

'Sada kada napokon očistimo grad od svih tih urbanocída , nadam se da će nova vlast vratiti Zagreb Zagrebu i da se mene pita ja bih taj kultni natpis tada ugravirao u most', kaže poznati glumac koji će, iako po vlastitom priznanju nikad nije volio nakit, nositi prsten inspiriran Hendixovim mostom.

'Prsten ću nositi s guštom kao podsjetnik na moj grad, koji će nakon svega što ga je snašlo izrasti u još jači, još ljepši, GRAD Zagreb', piše Čavajda i zaključuje: 'Married to Zagreb! Zagreb u srcu.'