TRUDNIČKI DANI SREĆE

Naprosto blista: Nives Ivanišević izgleda prelijepo u iščekivanju prinove

06.08.2018 u 11:46

Bionic
Reading

Da je u drugom stanju s tenisačem Goranom Ivaniševićem te da bi trebala roditi krajem ljeta otkrila je u svojim objavama na društvenoj mreži. U međuvremenu Nives Ivanišević na istoj vrlo često voli pokazivati kako joj raste trudnički trbuščić

'Čuvam te ljubavi mala', stoji u nježnoj posveti Nives Ivanišević svojoj bebici koju bi ubrzo trebala donijeti na svijet. Ona i naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević roditelji će postati koncem ljeta i dok će Ivaniševiću to biti treće dijete, radijska voditeljica će po prvi put iskusiti čari majčinstva. Lijepa trudnica izgleda naprosto sjajno, a osmijeh na njezinom licu odaje da se jednako dobro i osjeća.

Cuvam te ljubavi mala🍋❤ #almostthere #happylife 🍼

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Kako je voditeljici rođendan 18. kolovoza, a njezinom suprugu sredinom rujna, oboje imaju šansu za svoj dan dobiti najljepši mogući rođendanski poklon.

My 💙☀️

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

Javnost je za ljubav nje i teniskog asa doznala u studenom 2016., a 2017.godinu par je zajedno dočekao u kupaćem kostimu – u toploj Dohi. Zaručnički prsten na njezinoj ruci zablistao je u srpnju, a bračne zavjete su izmijenili 15. prosinca prošle godine.

  • +4
Nives Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL