UŽIVANJE NA SNIJEGU

Napokon sami: Cristiano Ronaldo i njegova zaručnica uživaju u romantici

13.03.2018 u 14:55

Bionic
Reading

Roditeljske brige, dječji plač i uspavanke, Cristiano Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez zamijenili su romantikom na snijegu gdje su se prepustili strastima

Najbolji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo uzeo je kratki odmor od nogometa i odveo svoju voljenu zaručnicu Georginu Rodriguez na romantično putovanje u planine.

Tako je par koji je u studenom dočekao svoje prvo zajedničko dijete, djevojčicu Alanu nakratko zanemario i roditeljske obveze. Osim četveromjesečne kćerkice, Cristiano je otac i sedmogodišnjeg sina Cristiana Ronalda Juniora kao i devetomjesečnih blizanaca Eve i Matea koje je na svijet donijela surogat majka.

Ponosni otac često ističe koliko mu je obitelj važna te da bi volio imati još djece, no važan mu je i ljubavni život pa je sebi i mlađahnoj partnerici priuštio odmor iz snova.

Amor infinito 💖

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

23-godišnja Georgina i slavni sportaš već nekoliko dana uživaju na snijegu, a fotografijama njihovih avantura pohvalila se putem društvenih mreža. Vožnja helikopterom iz koje se pruža nevjerojatan pogled na bijele planinske vrhove, kao i utrke po snijegu na električnim saonicama samo su neke od radosti u kojima trenutno uživaju.

☃️❤️☃️ Maravillas de la naturaleza...

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

No, ima tu mjesta i za romantiku, pa je 33-godišnji Portugalac putem svog Instagram profila pokazao djelić intime te podijelio fotografiju s majkom svoje djece iz jacuzzia.

Amazing day❤️

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

  • +7
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez na dodjeli FIFA nagrada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia