sjajno izgleda

Mjesec dana nakon poroda Ronaldova zaručnica zablistala na crvenom tepihu

28.12.2017 u 11:41

Bionic
Reading

Sredinom studenog Georgina Rodriguez, zaručnica Cristiana Ronalda donijela je na svijet djevojčicu Alanu Martinu, a sada je svijetu pokazala kako izgleda kad uskoči u glamurozno izdanje ni dva mjeseca nakon poroda

Na gala večeri u čast slavnom nogometašu Cristianu Ronaldu, održanoj u Madridu okupili su se brojni poznanici, prijatelji ali i obitelj. 

Među uzvanicima je bila i 23-godišnja Georgina Rodriguez, zaručnica talentiranog sportaša koja je u studenom rodila djevojčicu Alanu Martinu, čime je Cristiano postao otac po četvrti put. 

Gala CR7 2017!👌🏽🎉❤️

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Lijepa crnka zablistala je tom prilikom u trendi zelenim, širokim hlačama i uskom crnom topu koji je naglasio njezinu izuzetno vitku liniju, ni dva mjeseca od poroda. 

💃❤️🕺🏽

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Na svom Instagram profilu, službenim se fotografijama sa svečanog događaja pohvalio upravo nogometaš i tada oduševio više od 2 milijuna svojih obožavatelja. 

  • +7
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez na dodjeli FIFA nagrada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bio je ovo ujedno i prvi zajednički izlazak slavnog para nakon što su postali roditelji. 

Slavni Portugalac, kojem je obitelj najvažnija na svijetu, Božić je već tradicionalno proslavio u svom luksuznom domu uz najdraže, a ovaj mu je bio poseban jer su ga uveličali blizanci Eva i Mateo koje je ljetos na svijet donijela surogat majka, kao i tek rođena kćerkica Alana Martina. 

Estou PRESO a estes bebés lindos ahahahah ❤️❤️❤️

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)