IME JOŠ NIJE POZNATO

Napokon je poznat datum izlaska Netflixove dokumentarne serije o Harryju i Meghan

21.11.2022 u 23:40

Bionic
Reading

Dugočekivana dokumentarna serija o princu Harryju i njegovoj životnoj odabranici Meghan Markle već je neko vrijeme predmet raznih nagađanja, ali napokon se zna barem datum izlaska serije na Netflixu

Zbog negativnih reakcija na posljednju sezonu serije 'Kruna' vjerovalo se da će objavljivanje Harryjeve i Meghanine serije biti odgođeno, no Page Six je prošloga mjeseca doznao kako će Netflix seriju ipak objaviti početkom prosinca, a sada ekskluzivno doznaju da će to biti 8. prosinca.

Serija u kojoj ćemo pratiti ljubavnu priču dvoje izgnanika iz britanske kraljevske obitelji trebala se zvati 'Chapters', no prema pisanju američkih medija slavni par se predomislio, ali novi naslov još nije poznat.

Nedavno je Page Six otkrio da su Harry i Maghan zbog razmimoilaženja u mišljenjima odustali od originalnog redatelje serije Garretta Bradleya te da su umjesto njega doveli Liz Garbus.

'Lijepo je kad nekome možeš vjerovati s našom pričom, iskusnoj redateljici čijem se radu već dugo divim, čak i ako to znači da možda neće biti onakva kako bismo je mi ispričali', rekla je u listopadu za Variety Meghan Markle.

Otkako su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa potpisali višemilijunski ugovor s Netflixom, i prošle godine počeli snimati seriju, pojavila su se brojna nagađanja.

  • +6
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Page Six je tako doznao prošlog mjeseca da se kraljevski par nakon smrti kraljice Elizabete II počeo predomišljati o cijelom projektu.

'Harry i Meghan panično pokušavaju ublažiti čak i najosnovniji jezik', rekao je upućeni izvor, dok je drugi izvor tvrdio da je veliki dio serije kontradiktoran onome što je Harry napisao u svojim memoarima 'Spare' koji će biti objavljeni 10. siječnja 2023. godine.

S Netflixa nisu još ništa diskutirali oko ove serije, a Meghan je o njoj govorila u kolovozu.

'Dio mog života koji nisam mogla podijeliti, kojega ljudi nisu mogli vidjeti, naša je ljubavna priča', rekla je bivša glumica za časopis Cut.