ZABAVA ZA HLADNE DANE

Napete triler serije koje su pravo osvježenje ove jeseni

25.11.2022 u 08:58

Bionic
Reading

Pickbox NOW pripremio je novu sezonu već obožavane serije i jedan potpuno novi naslov u kojima možemo uživati ove jeseni

Triler serije najbolje su za ove hladne dane - ubrzavaju puls zahvaljujući dozi akcije i neizvjesnosti, a psihološka razrada likova zaokružuje priče i čini ih neodoljivim izvorom eskapizma. Pickbox NOW, domaći streaming servis, ove jeseni ima pregršt novih sezona i naslova. U dahu ćete posebno pogledati Sve njezine tajne i sasvim novu seriju Iskupljenje koje vam predstavljamo u nastavku.

Sve njezine tajne (The Secret She Keeps)

Ako ste raspoloženi za uzbudljivu mješavinu drame, kriminala, trilera i glavnih ženskih likova – bacite oko na Sve njezine tajne! U supermarketu u bogatom predgrađu Sydneyja dogodio se sudbonosni susret – upoznale su se dvije žene, Meghan (Jessica De Gouw) i Agatha (Laura Carmichael), koje su iste dobi, obje su trudne te s identičnim terminima poroda. Unatoč tome, dijele ih različite financijske situacije, jedna je infuencerica s mužem koji je poznati sportski novinar, dok druga jedva spaja kraj s krajem.

Zajednička im je još jedna ključna činjenica – obje dijele mračnu tajnu i sve će učiniti kako bi je sačuvale. Trenutno su dostupne dvije sezone, tj. dvanaest epizoda za gledanje.

Iskupljenje (Redemption)

Detektivka Colette Cunningham (Paula Malcomson) je poduzetna i poštovana pripadnica Merseyside policijske postaje. Ipak, sljedeći misterij testirat će granice njezinog talenta i hladnokrvnosti pri rješavanju kriminalističkih slučajeva. Uskoro će dobiti dojavu da mora riješiti novi slučaj mrtve mlade žene u Gradi u Dublinu. Za kreiranje serije zaslužan je Sean Cook koji je sudjelovao na projektima poput Posljednji brod (The Last Ship), Obavještajci (Spooks) i Šifra (The Code). Iskupljenje će imati tek šest epizoda pa je idealna za binganje! Serija je dostupna na Pickbox NOW usluzi od 28. studenog!