IDEALAN MIKS DRAME I TRILERA

Napete 'survival' drame obaraju s nogu, a 'Unakrsna vatra' najnovija je u nizu

22.10.2022 u 07:34

Bionic
Reading

Svi su ludi za survival dramama, zato je Pickbox NOW pripremio jednu koju morate pogledati ovog vikenda

Survival drame najčešće se odnose na serije gdje likovi trebaju uložiti fizički napor kako bi preživjeli. To uključuje brojne akcijske zaplete i rasplete gdje publika navija da prežive ili barem želi da prežive – jer su likovi najčešće baš poput nas, nesavršeni.

Pripremite se na idealan miks kriminala, drame i trilera – Unakrsna vatra (Crossfire) je nova survival drama koja se mora pogledati. Navedena miniserija izašla je tek nedavno te ima samo jednu sezonu s četiri epizode, a nadohvat je ruke na Pickbox NOW streaming servisu.

Jo je očekivala opuštajući ljetni odmor s prijateljima i obitelji, ali ništa neće poći kako je zamislila. Jednog dana misteriozna banda napadne luksuzni hotel u kojem je odsjela zajedno sa svojim prijateljima i obitelji. Uslijedit će tragični događaji koji će obilježiti živote njenih najmilijih, ali i otkriti nekad dobro skrivene tajne.

Serija ne bi bila ista bez talentirane glumačke postave: Keeley Hawes (u ulozi Jo), Anneika Rose (Abhi), Vikash Bhai (Chinar Doshi), Pol Toro (Gerardo), Noah Leggott (Adam), Marta Fuenar (Pilar), Zakiy Jogi (Gatik), Arjun Subramanian (Jaypal), Pol Sanuy (Flavio) i dr.

Glavna glumica, Keeley Hawes, je dva puta nominirana za BAFTA-u (najbolja glumica u glavnoj ulozi i najbolja glumica u sporednoj ulozi), te ima popriličan opus uloga za pohvaliti se. Poznata je po serijama Tjelesni čuvar (Bodyguard), Na dužnosti (Line of Duty), Obitelj Durell (The Durells), Kukavice iz Midwicha (The Midwhich Cuckos) te filmovima Vikarica iz Dibleyja (The Vicar of Dibley), Pljačka banke (The Bank Job) i Smrt na sprovodu (Death at a Funeral).

Unakrsna vatra ima samo četiri epizode pa je idealna za binganje – pogledajte ju već danas na usluzi Pickbox NOW!