ljubav cvjeta

Nakon završetka turneje po Južnoj Americi Taylor Swift odletjela je ravno u Travisov zagrljaj

28.11.2023 u 20:30

Bionic
Reading

Taylor Swift vratila se u Kansas City. Nakon još jednog kruga turneje Eras s nastupima u Brazilu, pjevačica je u ponedjeljak sletjela u Missouri kako bi posjetila svog dečka Travisa Kelcea

Taylorin privatni zrakoplov sletio je u zračnu luku Charles B. Wheeler Downtown nakon polijetanja s Floride dva sata prije toga. Njezini obožavatelji koji se nazivaju Swifties bili su poprilično uzbuđeni zbog vijesti o letu, a jedan je putem Instagrama nagađao čak da je 34-godišmni Travis Kelce stigao po slavnu dobitnicu Grammyja u svom Rolls-Royceu.

Drugi obožavatelj je napisao: 'Joj, neće je biti gotovo do kraja nogometne sezone.' Taj komentar odnosio se na raspored Taylorine turneje Eras Tour, budući da je glazbenica završila s nastupima za datume u 2023. te neće započeti s nastupima u Tokiju sve do veljače 2024.

Taylor je Južnoj Americi boravila otkako je 16. studenoga napustila New York. Ondje se borila s poprilično visokim temperaturama, a jedna od posjetiteljica njezinog koncerta, 23-godišnjakinja po imenu Ana Clara Benevides, doživjela je srčani zastoj i preminula je tijekom koncerta.

Koncert nakon toga bio je odgođen zbog lošeg vremena. Taylor je nakon odgođenog nastupa otišla u Rio de Janeiro, a bila je 'jako zahvalna' Kelceu što joj je bio 'ogromna podrška' nakon smrti obožavateljice na koncertu, otkrio je izvor za Us Weekly.

  • +2
Taylor Swift koncert u Brazilu Izvor: Profimedia / Autor: Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Devastirana' pjevačica osobno je izrazila je sućut obitelji Ane Clare Benevides na svom posljednjem koncertu proteklog vikenda.

Što se tiče Kelcea, sportaš je prošlog vikenda igrao protiv svog brata, Jasona Kelcea, a Chiefsi su izgubili od Philadelphia Eaglesa. Nakon što je svoj Dan zahvalnosti proveo sam Kelce je u nedjelju pobijedio Las Vegas Raiders.

Zasada nije poznato koliko dugo Taylor Swift planira ostati u Kansas Cityju sa svojim dragim i hoće li prisustvovati njegovoj utakmici 3. prosinca protiv Green Bay Packersa na Lambeau Fieldu u Wisconsinu.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'