ne krije sreću

Nakon vjenčanja Franka poručila: 'Nisam mislila da ovoliko sreće i ljubavi stane u samo jedan dan’

22.07.2018 u 17:38

Bionic
Reading

Nakon bajkovitog vjenčanja i slavlja do dugo u noć s najmilijima javila se mladenka, koja ne krije sreću i zadovoljstvo organizacijom, ambijentom i bračnim statusom

Pjevačica Franka Batelić u subotu je izrekla sudbonosno ‘da’ svom dugogodišnjem partneru, nogometašu Vedranu Ćorluki. Par je organizirao bajkovito vjenčanje koju je popratila luda zabava do ranih jutarnjih sati.

Tijekom cijele večeri mladenci su bili aktivni na društvenim mrežama i često objavljivali videa i zajedničke fotografije, no tek kada su se u nedjelju probudili shvatili su kakva je spektakularna noć prepuna ljubavi iza njih.

  • +71
Vjenčanje pjevačice Franke Batelić i nogometaša Vedrana Ćorluke Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic

O svemu se sad i prikladnom fotografijom i tekstom oglasila i novopečena gospođa Ćorluka.

  • +14
Franka i Ćorluka slavlje Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

Crno bijelu fotografiju na kojoj pored svjetleće instalacije ‘love’ (ljubav) poziraju ona, njezin novopečeni suprug i zajednički kućni ljubimac Oscar popratila je riječima: ‘Mi. Nisam mislila da ovoliko sreće i ljubavi stane u samo jedan dan.’

Osim toga Franka se pohvalila i kako kumovi, obitelj i mladenci provode dan nakon fešte. Sunčanu nedjelju provode uz bazen luksuzne vile uživajući u sunčanju i kupanju.