VJEČNO MLADA

Iva Šulentić pokazala fotografije iz srednjoškolskih dana

10.05.2019 u 10:31

Bionic
Reading

U zadnje vrijeme je u trendu, pogotovo među poznatim osobama - objavljivanje starih fotografija. Iva Šulentić do sad to nije učinila, no sada je publiku na Instagramu voditeljica odlučila počastiti s dvije iz svojih srednjoškolskih dana

Kako je objasnila u opisu na Instagram storyju navodeći da su odlasci kod njih 'rijetko blago', Iva Šulentić je kod roditelja pronašla svoje srednjoškolske pokaze od prije 20 i 18 godina. Sudeći prema fotografijama, nije se puno promijenila od tada, osim frizure. Već u to vrijeme počeli su njezini prvi voditeljski angažmani.

Naime, kad je imala 12 godina stala je pred kamere i to u 'Turbo Limach Showu' gdje je glumila velikog zeca. nakon toga je vodila emisije 'Zagonetni ulomak' od 1996. do 1999., 'Dječji tjednik' od 2000. do 2003. godine, pa Obrazovni program, a onda joj je stigao veliki izazov – vođenje Dječje pjesme Eurovizije.

Zaredali su se potom Briljanteen, Dore, Garaža, Dobro jutro, Hrvatska i mnogi drugi divni projekti kojih se Iva danas rado sjeća. Sve joj, kaže, izmami osmijeh na lice i svemu može zahvaliti što je danas tu gdje je.

'Volim adrenalin projekata uživo, volim žamor publike, čitaće probe, redateljske upute. Sve to u meni probudi neki čudan osjećaj i svaki put kada ga osjetim – znam da obožavam ovaj posao. I zato sam zahvalna', izjavila je Iva ranije.

  • +7
Iva Šulentić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX