DEBAKL ZA DEBAKLOM

Nakon sramotnog nastupa na Eurosongu, Madonna ponovno razbjesnila obožavatelje

22.05.2019 u 12:04

Bionic
Reading

Za svoj nastup na nedavno održanom Eurosongu Madonna je dobila vrtoglavih milijun dolara, no njezin performans u samom finalu nije baš ispao onako kako je planirala. Razbjesnila je brojne obožavatelje svojim lošim pjevačkim sposobnostima, a sada se samo nekoliko dana kasnije pojavio dotjeran video nastupa koji je izazvao bujicu komentara

Kraljica popa nikada nije bila u goroj situaciji pred svojim vjernim obožavateljima, koje je u samo tjedan dana uspjela dva puta jako razočarati.

Prvi gaf dogodio joj se za vrijeme live izvedbe u finalnoj večeri Eurosonga. Bio je to nastup u kojem su do izražaja došle njezine slabašne vokalne sposobnosti.

Madonna Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Njezini hitovi 'Like a Prayer' ili 'Future' nisu zvučali ni približno onako kako je to izgledalo prije 30-tak godina kada je suvereno vladala scenom. Vrhunac bijesa kod obožavatelja Madonna je izazvala kada se na YouTube kanalu pojavila snimka njezina nastupa na Eurosongu u uljepšanoj verziji. Jedan od korisnika ove društvene mreže dao si je truda pa usporedio oba nastupa i montirao ih u video.

Ljutitih komentara ispod videa nije nedostajalo.

'Wtf, ovo uopće ne zvuči kao nastup od subote', 'Urednici su imali dugu radnu noć uređujuću ovaj video', 'Ni slično pravom nastupu', samo su neki od komentara. Osim toga Madonna je zbog skupocjeno naplaćenog nastupa postala predmet sprdnje i viralni hit.

  • +4
Madonna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia