KONJ U PALAČI

Madonna zbog bizarnog zahtjeva uspjela dignuti Portugal na noge

31.03.2019 u 17:08

Bionic
Reading

Tradicionalno sklona skandalima, slavna pjevačica Madonna ovoga je puta uspjela posebno razljutiti gradonačelnika povijesnog portugalskog grada nakon zahtjeva da zbog potreba snimanja novog videospota u palaču iz 19. stoljeća dovede konja

Od 2017. godine kraljica popa većinu godine provodi u Portugalu, a u blizini grada Sintre poželjela je snimiti video za novu pjesmu 'Indian Summer' koji bi uključivao povijesnu palaču Quinta Nova de Assunção. Čuvši za Madonnine naume da u atriju palače koja datira iz 19. stoljeća planira snimiti nekoliko scena uz prisustvo konja, mještanima portugalskog grada nije trebalo dugo se oglase.

U ime mještana, gradonačelnik portugalskog grada Sintre odbio je Madonnin zahtjeva jer drveni podovi i grede palače iz 1860. godine ne bi mogle podnijeti njegovu težinu, a njegovo prisustvo u palači moglo bi ju ozbiljno oštetiti. I dok medijski predstavnici kraljice popa ovu tvrdnju nazivaju 'sto posto izmišljenom', vodeće portugalske novine Correio da Manhã citirale su navodnu poruku njezinog agenta.

  • +10
Madonna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Oprosti mi moja kraljice, no radim sve što je u mojoj moći. Čovjek koji bi trebao donijeti tu odluku nije dostupan', stoji u poruci agenta upućenog Madonni. U članku se nadalje tvrdi kako je Madonna bijesna na odluku lokalne vlasti ističući koliko je toga dala Portugalu i sada kada traži jednostavnu i malu uslugu dobiva crveno svjetlo.

'Postoje neke stvari koje novac ne može kupiti, Ni pod kojim uvjetima nismo mogli dopustiti šetnju konja u palači. Madonna je umjetnica no ta palača pripada svima i ne smijemo dopustiti da se svjesno uništava', stoji u službenoj izjavi gradonačelnika Sintre, Basillia Horte za lisabonski list Expresso.

Horta je također izjavio kako se na njegov ured vrši ogroman pritisak od strane Madonninog osoblja koje mu je zaprijetilo da će kontaktirati portugalskog premijera ukoliko odbije njezin zahtjev.

  • +22
Madonna Izvor: Profimedia / Autor: N.N.