SVE ZA SVOJU MEZIMICU

Nakon skupocjenog putovanja Kylie Jenner dvogodišnjoj je kćerkici priredila nezaboravnu zabavu

30.01.2020 u 12:08

Bionic
Reading

Najmlađa milijarderka Kylie Jenner ne krije koliko uživa u majčinskoj ulozi i kako je presretna što je prije dvije godine dobila kćerkicu Stormi oko koje se vrti cijeli njezin svijet. Svoju mezimicu čak je uključila i u posao, a sve je obilježila velikim nezaboravnim tulumom

Kako točno izgleda život kćerkice najmlađe milijarderke na svijetu imali smo prilike vidjeti prije nekoliko dana, kada je Kylie Jenner priredila nezaboravnu skupocjenu zabavu povodom poslovne 'suradnje' sa svojom Stormi.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Stormi yesterday💜

Objavu dijeli Kylie Jenner News (@kyliesnapchat)

Naime, Kylie je u sklopu svog kozmetičkog gigantskog brenda Kylie Cosmetics sada napravila proizvod pod imenom svoje jedinice Stormi, koju je prije dvije godine dobila sa sada već bivšim partnerom Travisom Scottom.

Osim poslovnog uspjeha jer je na tržište izašao prvo rumenilo s potpisom malene Stormi, mezimica je ovom prigodom slavila i svoj drugi rođendan.

Dnevni tulum u stražnjem prostranom vrtu luksuzne kuće u Los Angelesu bio je prava senzacija. Brižna mama pazila je na svaki detalj. Motivi leptira i nježna boja lavande prevladavali su raskošno dotjeranim vrtom u kojem su se prilike imali zabavljati neki od članova reality obitelji ali i malene prijateljice slavne dvogodišnjakinje. Stormi je zablistala u haljinici od tila u kojoj se osjećala poput princeze iz bajki, a na slavlje je došao i njezin otac Travis koji je s mamom ostao u dobrim odnosima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

So precious💕💜

Objavu dijeli Kylie Jenner News (@kyliesnapchat)

Prije samo nekoliko dana tročlana obitelj uživala je zajedno na izletu u Disneyland i time pokazali da su nekadašnji partneri ostali u dobrim odnosima i da zajedno odgajaju svoju jedinicu. Ukupno su na slavlje i izlet iskeširali nevjerojatnih 670 tisuća kuna i time potvrdili da ništa nije preskupo za njihovu Stormi.

'Svaki novi dan s tobom je blagoslov. Hvala ti Bože na ovim trenucima. Bila je to divna proslava kao i suradnja sa Stormi, čije proizvode možete nabaviti od 1. veljače', napisala je Jenner. Jenner inače pod sobom ima 12 zaposlenih unutar rastuće beauty kompanije koju je osnovala u studenom 2015. godine, a čiju je vrijednost Forbes procijenio na 800 milijuna dolara.