LUDO ZALJUBLJEN

Nakon samo pet mjeseci veze, slavni glumac zaprosio svoju 39 godina mlađu djevojku

20.10.2019 u 19:40

Bionic
Reading

Glumac Dennis Quaid kleknuo je i zaprosio svoju 39 godinu mlađu djevojku samo pet mjeseci nakon što je potvrdio da je u vezi s mlađahnom ljepoticom. Zvijezda filmova 'Zamka za roditelj', 'Dan poslije sutra' i 'The Intruder' ovim je potezom sve iznenadio

Slavni glumac Dennis Quaid zaprosio je svoju petogodišnju djevojku Lauru Savoie, a mnoge je iznenadila ova vijest obzirom da je lijepa plavuša od holivudskog zavodnika mlađa čak 39 godina. Vijest o zarukama objavio je Us Weekly, a objavljena je nekoliko dana nakon što su 65-godišnji glumac i mlađahna studentica viđeni na Havajima.

Par je ondje proveo nekoliko dana odmarajući i uživajući u morskim radostima, a nisu prošli neprimijećeno oštrom oku paparazza koji je Quaida i Savoie uslikao tijekom sportskih aktivnosti na SUP-u.

  • +4
Dennis Quaid i Laura Savoie Izvor: Profimedia / Autor: Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mediji su se o njihovoj vezi raspisali ovo ljeto, nakon što su zajedno viđeni na romantičnom putovanju u Italiji. Veza s mlađahnom ljepoticom uslijedila je godinu dana nakon što je glumac finalizirao razvod s bivšom suprugom, Kimberly Buffington.

Prije 26-godišnje studentice, Quaid je bio u vezi s 32-godišnjim modelom Santom Auzinom, a zadnji put uslikani su u prosincu 2018.

Quaid i bivša supruga Kimberly oženili su se 2004., a 2016. objavili su da je njihovoj ljubavi došao kraj. Kimberly je tada rekla kako se s glumcem razvodi zbog nepomirljivih razlika, a zajedno dijele skrbništvo nad 11-godišnjim blizancima Thomasom Booneom i Zoe Grace.