NISU USPJELI

Nakon samo osam mjeseci, ljubavi Katie Holmes i Bobbyja Wootena došao je kraj

20.12.2022 u 14:05

Bionic
Reading

Ljubavna priča Katie Holmes i Bobbyja Wootena III ipak nije imala sretan kraj. Osam mjeseci ljubavi bilo je sasvim dovoljno da shvate kako ipak nisu suđeni jedno drugome

'Katie i Bobby prekinuli su prošlog tjedna', potvrdio je dobro upućeni izvor, rekavši kako Katie Holmes i Bobby Wooten III jednostavno nisu funkcionirali zajedno. Osim toga, izvor je rekao i kako holivudska glumica više ne priča o njemu s prijateljima.

O vezi 43-godišnje Katie Holmes i deset godina mlađeg Wootena počelo se pričati još u travnju ove godine kada su ih fotografi snimili kako se ljube u njujorškom Central Parku.

S njima se u javnosti pojavljivala i njezina majka, što je zapravo ukazivalo kako, iako tek friško zajedno, njih dvoje misle ozbiljno, a onda je holivudska miljenica u društvu glazbenika nominiranog za Grammy stigla na crveni tepih.

  • +2
Katie Holmes i Bobby Wooten III Izvor: Profimedia / Autor: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Potom su, s rukom u ruci, posjetili Tribeca Film Festival, a Holmes je Bobbyju bila pratnja i na vjenčanju njegovog bliskog prijatelja u lipnju.

Očevici su tada tvrdili kako njih dvoje jednostavno ne mogu skinuti ruke jedno s drugoga, govoreći o nevjerojatnoj ljubavi i strasti između njih, a oboje su se zbližili i s obiteljima ovog drugog. 

Prije ove veze, Katie Holmes je šest godina bila u tajnoj vezi s Jamiejem Foxxom, a potom je osam mjeseci provela s kuharom Emiliom Vitolom Jr.-om.