ZAPEČATILI IM SUDBINU

Filmovi koji su bili kobni za brakove holivudskih zvijezda

03.04.2017 u 06:48

Bionic
Reading

Nije nikakva tajna to da su razvodi i često mijenjanje ljubavnih partnera u Holywoodu učestaliji nego drugdje. Ponekad nije lako ostati profesionalan i odoljeti iskušenjima na setu. Jesu li scene koje nam prezentiraju na ekranima stvarne ili su zaista samo jako uvjerljivo glumili, danas je teško procijeniti

Sudeći po razvodima koji su uslijedili nakon snimanja nekih od najgledanijih filmova, čini se da nekad možda ipak nije bila riječ samo o dobroj glumi. Ovo su neki od filmova čiji su scenariji uništili dotad sretne brakove poznatih glumaca.

Gospodin i gospođa Smith

Na filmskom setu akcijske komedije iz 2005. Angelina Jolie u ulozi gospođe Smith te Brad Pitt kao njezin suprug John Smith shvatili su da su zaljubljeni jedno u drugo, i to ne samo kao Smithovi, već i u stvarnom životu. Brad je iste godine okončao svoj petogodišnji brak s tada shrvanom Jennifer Aniston, glumicom koja je ljubavnu sreću pronašla tek u braku s glumcem Justinom Therouxom. Da stvar bude bolja, samo tri mjeseca nakon što je holivudski zlatni par finalizirao razvod Angelina je objavila kako Brad i ona očekuju svoje prvo biološko dijete.

Atraktivna je glumica za New York Times rekla kako nema puno djece priliku gledati film u kojem su im se roditelji zaljubili i time jasno dala do znanja da je upravo ona presudila Pittovu braku s Aniston. Dugogodišnji brak po mnogima najljepših glumaca Hollywooda raspao se prošle godine. Najveći je to šok bio za njihovo šestero djece, Maddoxa (15), Paxa  (13), Zaharu (11), Shiloh (10) te osmogodišnje blizance Knoxa i Vivienne, koji se još uvijek privikavaju na novu obiteljsku situaciju.

Angelina Jolie i Brad Pitt u filmu 'Gospodin i gospođa Smith' Autor: Youtube

Snjeguljica i lovac

Glumački par iz filma ' Sumrak' Robert Pattinson i Kristen Stewart nije krio svoju ljubav koja je započela na snimanju uspješne filmske sage. Javnost i fanovi bili su oduševljeni time što ih napokon gledaju skupa ne samo na filmskom platnu. Sve se činilo kao velika idila dok tada 22-godišnja glumica nije pala na čari dvostruko starijeg redatelja Ruperta Sandersa snimajući film 'Snjeguljica i lovac'.

Tko je lovio koga na tom setu, otkrilo se ubrzo na fotografijama na kojima su Sanders i mlađahna Kristen izmjenjivali strastvene poljupce. Poznati je redatelj tada bio u braku s glumicom i modelom Liberty Ross, s kojom ima dvoje djece, a skandal koji je prouzročila sporna fotografija nije ostavio dobar dojam na fanove. Zvijezda 'Sumraka' ispričala se javnosti zbog veze s oženjenim redateljem, a nagrađivani je redatelj također iznio duboke isprike svojoj obitelji zbog pretrpljene boli. 

Film 'Snjeguljica i lovac' Autor: Youtube

Zelena lanterna

Iako je ovaj znanstvenofantastični američki film dobio mnoštvo loših kritika, glavni su glumci ipak izvukli nešto pozitivno iz svega toga. Skladan brak i dvoje predivne djece rezultat su iskrica koje su proradile 2011. na snimanju ove priče bazirane prema stripu o istoimenom junaku.

Ubrzo nakon završetka snimanja filma počele su glasine o tome da postoji nešto više između glavnih aktera Ryana Reynoldsa i Blake Lively, a glumci su ih uporno opovrgavali. Ryan Reynolds tada je dijelio bračnu zajednicu sa zanosnom kolegicom Scarlett Johansson, a dugonoga Blake, tada poznatija po ulozi u seriji 'Tračerica' koja je zaludjela svijet, hodala je sa zvijezdom 'Titanika' Leonardom DiCaprijem.

Obje su veze završile brzo nakon predstavljanja filma 'Zelena lanterna', a da to nije samo puka slučajnost, prva je potvrdila lijepa Blake koju su snimili kako izlazi iz Reynoldsova stana u listopadu 2011., nedugo nakon što je njegov razvod s Johansson i službeno okončan. Samo godinu dana poslije glumački par iz 'Zelene lanterne' vjenčao se te u prosincu 2015. dobio svoje prvo dijete, a prošle godine dvogodišnja je James dobila i mlađu sestru Ines.

Scarlett se ponovno udala 2014. za francuskog novinara Romaina Duriaca. No ona je imala manje sreće. Glumica se naime razvodi od Duriaca i čeka je borba za skrbništvo nad trogodišnjom Rose Dorothy Duriac.

Film 'Zelena lanterna' Autor: Youtube

Portorikanske noći: Dnevnik opijanja

Johnny Depp i Vanessa Paradis upoznali su se na setu filma 'The Ninth Gate' davne 1998. te bili sretni zajedno dugih 14 godina ili sve dok on nije upoznao plavokosu ljepoticu Amber Heard na snimanju filma 'Portorikanske noći: Dnevnik opijanja'. Nakon što je Depp zaprosio plavokosu Amber par je vezu brzo okrunio i brakom u veljači 2015.

Nešto više od godinu dana kasnije i ova je bajka završila i to - neslavno. Par se službeno razveo nakon što ga je Amber optužila za obiteljsko nasilje.

Johnny Depp u filmu 'Portorikanske noći: Dnevnik opijanja' Autor: Youtube

Daredevil

Kemija koja se osjećala između Jennifer Garner i Bena Afflecka tijekom snimanja filma 'Daredevil' bila je vidljiva svima. Miljenici publike susreli su se na snimanju kultnog 'Pearl Harbora', a zbližili prilikom strip adaptacije već spomenutog filma.

U to vrijeme Affleck je punio novinske stupce vezom s pjevačicom Jennifer Lopez dok je na ruku njezine imenjakinje Scott Foley stavio zaručnički prsten. No ništa od toga nije spriječilo glumačke kolege Bena i Jennifer Garner da se ponovno spoje, doduše koju godinu kasnije.

Da su još na snimanju 'Daredevila' među njima frcale iskre, potvrdio je i sam Affleck jednom prilikom rekavši: 'Pogledajte 'Daredevil', tamo sam pronašao svoju ženu.'

Film 'Daredevil' Autor: Youtube

Descendants 2

Zvijezde Disneyjevih filmova, Dove Cameron i Ryan McCartan, bili su sretno zaručeni sve do listopada prošle godine, kada je Cameron priznala novinarima da su okončali vezu, i to samo nekoliko tjedana nakon završetka snimanja drugog nastavka glazbeno-fantastičnog filma 'Descendants'.

Koliko je to snimanje bilo kobno za njezinu vezu, postaje jasnije nakon spoznaje da hoda s Thomasom Dohertyjem, javnosti poznatim upravo po spomenutom filmu.

Film 'Descendants 2' Autor: Youtube