ljubavi više nema

Nakon gotovo sedam godina rastaje se još jedan holivudski par

05.04.2017 u 17:40

Bionic
Reading

Zbog ljubavi se 19 godina mlađa britanska fotografkinja iz rodnog Londona prije deset godina preselila u Los Angeles. No sreća nije predugo trajala, a glumac David Schwimmer i njegova supruga Zoe Buckman obznanili su medijima kako se razilaze, uz napomenu da će i dalje zajedno odgajati svoju petogodišnju kćer Cleo

Glumac David Schwimmer, koji je javnosti najpoznatiji po ulozi Rossa u humorističnoj seriji 'Prijatelji', i njegova supruga Zoe Buckman potvrdili su za Us Weekly da se razilaze nakon gotovo sedam godina braka.

'S puno ljubavi, poštovanja i prijateljstva došli smo do zajedničke odluke razdvojiti se na neko vrijeme kako bismo dobro razmislili o budućnosti našeg odnosa. Naš je prioritet sreća naše kćeri i da ona ništa ne osjeti u narednom periodu, stoga vas molimo da poštujete našu privatnost u novom poglavlju života za našu obitelj', službena je izjava supružnika.

50-godišnji glumac i 19 godina mlađa britanska fotografkinja zajedno su više od deset godina, a upoznali su se 2007., kada je Schwimmer režirao romantičnu komediju 'Run' u Londonu. Zbog njega se preselila u Los Angeles, a vjenčali su se u lipnju 2010. Jedanaest mjeseci kasnije dobili su kćerkicu Cleo, kojoj je danas pet godina.