JESSIE J

Nakon razvoda ponovno ljubi: Nova djevojka Channinga Tatuma neodoljivo podsjeća na njegovu bivšu

11.10.2018 u 12:26

Bionic
Reading

Nije dugo vremena prošlo da se Channingu Tatumu, nakon što je u travnju objavio da se nakon devet godina braka rastaje od Jenne Dewan, ponovno vrati osmijeh na lice. Nakon što je viđen u društvu pjevačice Jessie J, krenula su nagađanja o njihovoj vezi, a nevjerojatno je koliko njegova nova odabranica neodoljivo podsjeća na njegovu bivšu suprugu

Prije samo šest mjeseci glumačka zvijezda Channing Tatum nemalo je iznenadio javnost kada je u zajedničkoj izjavi sa svojom suprugom Jennom Dewan objavio kako se nakon devet godina braka razvode. No, čini se da nije dugo tugovao, budući da se već naveliko priča kako je 38-godišnji glumac u vezi s pjevačicom Jessie J.

O svojoj vezi ne žele pričati, no postoje očevici koji tvrde kako je par viđen zajedno na tečaju mini golfa te su to odmah podijelili na društvenim mrežama.

'Tko bi rekao da mini golf može biti toliko zanimljiv. Večeras sam gledao mog bivšeg profesora kako se ljubaka sa svojom zaručnicom, onda se moj kolega porezao po ruci, zbog čega je morao u bolnicu, a na kraju su tamo stigli i Jessie J i Channing Tatum. Bili su okruženi tjelohraniteljima i još nekim ljudima', napisao je jedan očevidac na Twitteru.

  • +7
Channing Tatum i Jenna Dewan Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nevjerojatna je još jedna stvar, a to je neodoljiva sličnost Tatumove nove odabranice s njegovom bivšom suprugom. Inače, s Jennom Dewan ima petogodišnju kćer Everly.

  • +19
Jessie J Izvor: Profimedia / Autor: N.N.