KAO OD MAJKE ROĐENA

Pršti samopouzdanjem: Nakon razvoda lijepa glumica pozirala potpuno gola

31.07.2018 u 12:39

Bionic
Reading

Nakon što je prije četiri mjeseca okončala svoj brak s glumcem Channingom Tatumom, glumica i plesačica Jenna Dewan razodjenula se za jesensko izdanje časopisa Women’s Health i svoje obožavatelje ostavila bez daha

Zvijezda filma 'Step Up' i članica žirija u natjecateljskom showu 'World of Dance', Jenna Dewan, osvanula je na naslovnici časopisa Women’s Health potpuno gola, izjavivši kako se 'cijeli svoj život bavi plesom, zbog čega je navikla na malo odjeće', dodajući kako s vremenom čovjek 'izgubi osjećaj za umjerenost'.

37-glumica navikla je na vježbanje i svakodnevne naporne treninge koji su bili neizostavni dio njezina života kada je zarađivala kao plesačica, a tu je rutinu nastavila i kasnije. Glumica tvrdi kako joj je oduvijek bilo stalo do toga da bude u formi, no sada kada je njezinoj kćeri Everly 5 godina, njezini su se fitnes prioriteti promijenili.

'Zaista se volim osjećati snažno, ali se volim i svoje obline. Kad kažem obline, mislim na mišiće. U teretani uvijek radije dodam na težini nego da pojačam broj ponavljanja, jer želim izgraditi mišiće da mogu podići svoju kćer', otkrila je Dewan u intervjuu.

Za njezinu preobrazbu u načinu razmišljanja zaslužan je i nedavni razvod sa suprugom Channingom Tatumom, koji je lijepa glumica ocijenila kao 'pozitivnu odluku'.

'Uvijek je izazovno prolaziti kroz veliku promjenu i da pritom cijeli svijet ima mišljenje o toj promjeni. OK je kada veza doživi promjenu na način da je ona bolja za oboje, a mislim da je upravo to najviše šokiralo javnost - da razvod može biti pozitivna stvar. To je ono što se dogodilo nama', izjavila je glumica koja je s bivšim suprugom ostala u odličnom odnosu.

  • +9
Jenna Dewan Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia