U ZAGRLJAJU DRUGE

Nakon razvoda od Johnnyja Deppa Amber Heard ponovno ljubi: Osmijeh na lice vratila joj je djevojka po imenu Bianca

14.01.2020 u 15:50

Bionic
Reading

Svijet i dalje dobro pamti ružne detalje iz brakorazvodne parnice Johnnyja Deppa i Amber Heard, koja se pred očima javnosti odigrala 2016. godine. Od tada je zvijezda filma 'Aquaman' imala nekoliko ljubavnih veza, među ostalim i onu s Elonom Muskom, a sada je snimljena kako na ulicama Los Angelesa izmjenjuje poljupce sa ženom

Iako ju se do sada moglo viđati u zagrljajima slavnih muškaraca, poput bivšeg supruga Johnnyja Deppa ili milijardera Elona Muska, glumica Amber Heard ovoga je puta sreću pronašla sa - ženom. Paparazzi su je snimili u Palms Springsu kako se ljubi s djevojkom, čiji se identitet ubrzo doznao.

Riječ je o Bianci Butti, koja radi kao snimateljica u Los Angelesu, a na Instagramu je postala poznata po tome što je odlučila s javnošću podijeliti sve detalje svoje teške i mukotrpne borbe s rakom dojke, s kojim se bori sada već drugi put, ali i pokretanjem GoFundMe stranice kako bi sakupila prijeko potreban novac za liječenje.

Nakon što su izmijenile poljupce na ulici, ubrzo su sjele u vintage Ford Mustang automobil, gdje su nastavile sa strastvenim poljupcima, ne mogavši se suzdržati.

  • +3
Amber Heard Izvor: EPA / Autor: JULIEN WARNAND