NOVA KARIJERA

Nakon razvoda od Dragana Jurilja, Mia Franić baca se u glazbene vode

25.01.2019 u 15:01

Bionic
Reading

Mlada Splićanka Mia Franić, hrvatskoj javnosti poznatija kao model i manekenka te bivša supruga poduzetnika Dragana Jurilja okrenula je novi list u životu. Odlučila je započeti pjevačku karijeru

Splitska manekenka Mia Franić uskoro će izdati svoju novu pjesmu i time se pokušati probiti na hrvatskoj estradi. U glazbene je vode, kako kaže odlučila ući, jer je još od ranog djetinjstva zaljubljena u pjevanje.

Iza sebe tako ostavlja modeling kojim se bavila dugi niz godina, a neki će je se sjetiti iz video spota u kojem je statirala poznatom Joletu ili pak Luki Nižetiću.

Nakon niza uspješnih manekenskih kampanja, Mia je započela vezu s 23 godine starijim poduzetnikom i nekadašnjim olimpijcem u taekwondou Draganom Juriljem. Nekoliko mjeseci ljubavi bilo je dovoljno da odluče uploviti i u bračnu luku. Vjenčanje je održano u Markou, ali brak nije dugo potrajao.

'Obavještavamo vas da smo se prije mjesec dana Dragan i ja sporazumno, uz uzajamno razumijevanje i uvažavanje, razveli. Razlozi našeg razvoda su osobne prirode i o njima ne želimo javno govoriti, a nadamo se da ćete za to imati razumijevanja', potvrdila je 25-godišnja Mia svoj razvod nakon samo godinu dana braka.

Da je glazba ono što ju ispunjava mlada ljepotica otkrila je i objavivši na svom Instagram profilu video u kojem svira klavir.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Für Elise, Beethoven

Objavu dijeli Mia Franić (@miss.mia.franic)