RADOSNI TRENUCI

Dragan Jurilj i Mia Franić proslavili prvu godišnjicu braka romantičnim putovanjem

04.04.2018 u 18:38

Bionic
Reading

Poduzetnik i nekadašnji olimpijac taekwondoa Dragan Jurilj i bivša manekenka Mia Franić proslavili su prvu godišnjicu braka romantičnim putovanjem u Zadar, gdje su se, između ostalog, prisjetili kako je to izgledalo prije godinu dana kada su se jedno drugome zakleli na vječnu ljubav

Nedugo nakon što su izrekli sudbonosno 'da' u egzotičnom Marakešu početkom travnja, splitska manekenka Mia Franić i Dragan Jurilj za tportal su otkrili detalje svog tajnog vjenčanja, koje je proteklo u društvu obitelji i najužih prijatelja. Svečana ceremonija i slavlje proteklo je u marokanskom duhu, pa su tako mlada i mladoženja pred crkvu stigli na devi, umjesto u autu, svirala se marokanska glazba, a Mia se nakon ceremonije iz vjenčanice prevukla u tradicionalni kaftan.

Bila je to posebna večer za Miju i Dragana koje se uvijek rado sjete, pa je tako Mia na svom Instagramu podijelila fotografije s vjenčanja, kao i fotografije s njihova romantičnog putovanja na kojem su odlučili proslaviti svoju prvu godišnjicu braka.

Iako su oboje veliki ljubitelji egzotičnih putovanja, poznati par je svoju prvu godišnjicu ljubavi proslavio u Zadru, točnije u luksuznom hotelu Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, gdje su se prepustili uživanjima u dvoje. Ipak, imali su i pratnju. Riječ je o Mijinoj čivavi Asli koja je treći član obitelji Jurilj.

Beautiful place...We love&support dog friendly hotels... 🐶Asla 🐾🖤

A post shared by Mia (@mrs.mia.jurilj) on

Bivša manekenka svom je suprugu čestitala godišnjicu braka i javno, na Instagramu, podijelivši uz čestitke izazovnu fotografiju na kojoj s leđa pozira u bazenu. Obzirom da u prostoriji nema nikoga, pretpostavljamo kako je fotografiju zabilježio Dragan Jurilj, koji je zasigurno s užitkom gledao svoju lijepu suprugu kako pozira za njega.

🌙

A post shared by Mia (@mrs.mia.jurilj) on

Inače, Dragan je lijepu Splićanku upoznao nakon sporazumnog razlaza s nekadašnjom manekenkom Sunčicom Lalić krajem 2015. godine i otada su nerazdvojni.

Tijekom davanja izjave za tportal dan nakon vjenčanja, zaljubljeni Dragan Jurilj nije mogao sakriti oduševljenje što je upravo Mia postala njegova supruga, a ako je suditi prema fotografijama s Instagrama, ljubav između ovo dvoje golupčića još uvijek je u punom cvatu.

Vjenčanje Dragana Jurilja i Mije Franić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Elhamili Mostapha