sve je iznenadila

Nakon prošlogodišnje sramote Nicole Kidman pokazala da zna normalno pljeskati

08.01.2018 u 19:43

Bionic
Reading

Nakon što je postala predmet ismijavanja zbog neobičnog načina pljeskanja na prošlogodišnjoj dodjeli Oscara, Nicole Kidman bila je u središtu pažnje na sinoćnjoj dodjeli Zlatnih globusa. Ovoga puta svima je jasno pokazala kako ipak zna normalno pljeskati

Vjerojatno se svi sjećate scene s prošlogodišnje dodjele Oscara kada je kamera slučajno snimila neponovljiv trenutak koji je tada otišao u svijet. Izuzetno neuobičajen način pljeskanja glumice Nicole Kidman ubrzo je postao hit i predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

https://giphy.com/gifs/oscars-nicole-kidman-2017-l44QoM1VyhLnOXIzK

Iako je većina očekivala sličan scenarij na sinoć održanoj 75. dodjeli Zlatnih globusa u Los Angelesu, kada je među dobitnicima uvjerljivo dominirala i Nicole, odnijevši pritom nagradu za najbolju glumicu u mini seriji, to se ipak nije dogodilo. 

Kad su prozvali njezino ime, lijepa Australka ustala je i elegantno uz podršku svojih kolega iz publike zapljeskala poput prave dame.

U crnoj toaleti, koja je između ostalog bila odabir i ostalih poznatih glumica u znak podrške kolegicama, žrtvama seksualnog zlostavljanja koje su prošle godine napokon skupile hrabrost i o svemu odlučile javno progovoriti, Kidman je blistala.

Nicole Kidman na dodjeli Zlatnih globusa Autor: Youtube

Zasluženom nagradom za ulogu umirovljene odvjetnice, koja je žrtva obiteljskog naselja, u seriji 'Male laži'  sjajno je započela godinu u kojoj je čeka još mnogo uspjeha i novih izazova u karijeri. 

  • +16
Holivudske dive na crvenom tepihu Zlatnih globusa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia