JAMIE FOXX

Nakon prekida veze s Katie Holmes: U dom slavnoga oskarovca doselila 21- godišnja ljepotica

22.08.2019 u 16:29

Bionic
Reading

Prema najnovijim saznanjima u holivudski dom oskarovca Jamieja Foxxa, nakon vijesti o prekidu veze s glumicom Katie Holmes, doselila se mlađahna američka pjevačica Sela Vave, a slavni glumac i dalje tvrdi kako je njihov odnos isključivo poslovne prirode

Glasine o vezi s pjevačicom Selom Vave, Jamie Foxx pokrenuo je prošloga tjedna kada su držeći se za ruke napustili noćni klub u Los Angelesu, a samo par dana nakon medijima je potvrđeno kako su Foxx i njegova djevojka, glumica Katie Holmes, okončali šestogodišnju vezu prije nekoliko mjeseci.

  • +13
Jamie Foxx uhvaćen u izlasku s misterioznom ljepoticom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prema riječima brojnih izvora američkog portala Page Six, Jamie Foxx je u svoju raskošnu vilu u kalifornijskom gradu Thousand Oaks smjestio 21- godišnju pjevačicu. Iako glasnogovornik holivudskog glumca nije želio komentirati medijske napise, 51- godišnji oskarovac videom objavljenim na Instagram storyju dao je do znanja kako raskošnu vilu uistinu dijeli s pjevačicom pritom inzistirajući kako joj samo pomaže u pokretanju glazbene karijere.

'Ed Sheeran je šest tjedana spavao na mom kauču. Nick Cannon je kao 13- godišnjak boravio u mojoj staroj kući, a istu sam stvar odlučio učiniti sa Selom koju smo uzeli pod svoje krilo. S njom želimo postupati kao i s drugim pjevačima i pružiti joj istu priliku', objašnjava Foxx cjelokupnu situaciju dodatno ističući kako je razgovarao s majkom 21- godišnje pjevačice koja prema njemu ima potpuno povjerenje.

'Nikada ne pokušavamo prijeći poslovne granice i svima onima koji su u potrazi za skandalom želim poručiti kako je Sela naš glazbeni umjtenik i dio naše obitelji i u mom domu radimo', zaključuje oskarovac u objavljenom videu u kojem je također istaknuo kako je Sela gotovo istih godina poput njegove kćeri Corinne.