'PLES SA ZVIJEZDAMA'

Večer u znaku filmske umjetnosti: Albinu žiri spasio od ispadanja, a show napušta Matija Lovrec

03.04.2022 u 21:23

Bionic
Reading

U popularnoj TV emisiji Nove TV večeras smo mogli vidjeti 11 spektakularnih filmskih plesnih nastupa

Poznati su i parovi koji idu u daljnje natjecanje 'Plesa sa zvijezdama' pa ćemo u sljedećoj epizodi gledati Marka i Gabrijelu, Jelenu i Marka, Pedra i Valentinu, Ivanu i Ivana, Domenicu i Alana, Filipa i Paulu, Bojanu i Gordana te Sandija i Helenu.

U eliminacijama su se našli Asim i Nika, Matija i Helena te Albina i Mario, a žiri je drugi puta zaredom odlučio spasiti Albinu i Marija.

Gledatelji su na kraju glasovima spasili Asima i Niku, a show je napustio novinar Matija Lovrec koji je plesao s Helenom jive na koreografiju iz filma 'Pakleni šund'.

'Najveću podršku sam imao od Helene, ona me naučila sve', rekao je Lovrec.

Ove je nedjelje čast da otvori show pripala glumcu Asimu Ugljenu koji je nastupio bez svoje plesne partnerice Nike koja je zaražena koronavirusom, pa je umjesto nje uskočila Rebeka.

Za koreografiju inspiriranu filmom 'Groznica subotnje večeri' dobili su 20 bodova.

  • +12
Ples sa zvijezdama, 4. epizoda Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Luka Dubroja

Bojana Gregorić Vejzović s plesnim partnerom Gordanom zaplesala je tango na koreografiju inspiriranu mjuziklom 'Chicago', a oduševljeni žiri im je dodijelio 30 bodova!

Marko i Gabriela plesali su sjajan bečki valcer i za svoj nastup osvojili 32 boda, a žiri je pohvalio Marka.

Valentina Walme i Marko Soltz predstavili su se večeras nadahnutom rumbom za što su osvojili 34 boda.

'Vi kojeg god plesa se dotaknete napravite čudo od njega i bravo na tome, to ne može svaki par', pohvalila ih je Franka, a za Larisu su oni bili zlatni par večeras i sviđa joj se kako zajedno pašu.

'Ne znam je li to plesna kemija, ali svaki put vas je užitak gledati', zaključio je Igor Barberić.

Jelena Perić i Marko Mrkić predstavili su se s quick step koreografijom inspiriranom mjuziklom 'Grease' i zaradili 34 boda te su zasjeli na prvo mjesto s Valentinom i Pedrom.

'Ja ću gledati pozitivno i reći ti da si sve korake pohvatao što je pozitivno. Ipak moraš biti kompaktniji i bliže partnerici', bila je pozitivna Franka nakon što su Matija i Helena izveli svoju verziju jivea inspiriranu 'Paklenim šundom'.

'Matija ja imam samo jednu molbu za tebe - molim te skupi noge. Jer inače gubiš brzinu, bude malo šlampavo itd. Ali moram reći s tehničke strane ovo je tvoj najčišći tehnički ples. Sad si se posložio, sad daj malo gasa za sljedeću emisiju da vidimo još malo', istaknuo je Marko Ciboci u komentaru na posljednji Matijin i Helenin ples u ovom natjecanju.

Večeras se održala četvrta emisija uživo, a ovaj put studijem hit showa Nove TV zavladala je prava filmska čarolija.

Nakon što je Vlatka Pokos prva napustila natjecanje, prošli put od showa se oprostila i Lucija Lugomer, a večeras smo saznali i tko se više neće natjecati u popularnom showu.

U emisiji posvećenoj sedmoj umjetnosti gledatelji su mogli uživati u različitim plesnim stilovima i raskošnim kostimima. Jedanaest parova imalo je samo nekoliko dana pripremiti nove plesne točke pa je bilo uzbudljivo vidjeti tko je ostvario najveći napredak.

Publika ima ključnu ulogu u ovom natjecanju jer svom omiljenom paru može osigurati odlazak u sljedeću emisiju. Osim poziva putem telefona i mobilnih uređaja, glasat se može i putem Dnevnik.hr aplikacije.