veliki favorit

Filip Vidović otkrio kako napreduje oporavak i vraća li se večeras na podij 'Plesa sa zvijezdama'

24.04.2022 u 15:04

Bionic
Reading

U petoj live emisiji Filip Vidović ozlijedio je nogu te završio s gipsom na nozi. Dva tjedna kasnije glumac se osjeća puno bolje, a na radost brojnih obožavatelja vraća se i u večerašnju emisiju 'Plesa sa zvijezdama'

Glumac Filip Vidović i njegova plesna partnerica Paula Jeričević prošlu nedjelju nisu nastupili u showu 'Ples sa zvijezdama' jer je Filip prije dva tjedna, u petoj emisiji ozlijedio nogu. No, sada je spreman za povratak na plesni podij, a tome se jako vesele njegovi brojni navijači i obožavatelji. Naime, upravo Filip slovi za jednog od najvećih favorita showa, a njegova spriječenost da sudjeluje u natjecanju mnoge je rastužila.

Na Instagram profilu Paule Jeričević Filip i njegova partnerica odgovarali su na brojna pitanja znatiželjnih obožavatelja. 'Paula i ja se ove nedjelje vraćamo,' rekao je Filip, inače glumac zagrebačkog HNK te najavio je kako se vraća i predstavama u kazalištu.

'Mi smo uvijek spremni, ali realni nisi nikad spreman,' rekla je Paula te pokazala na rukama masnice zadobivene tijekom treniranja za nastup u showu. Paula je rekla kao plesati s Filipom nije teško. 'Ma što bi bilo teško, dapače, gušt je. No, ne smijem je previše hvaliti.'

Premda nije želio otkriti što su gledateljima pripremili za večeras, rekao je kako svakodnevno odlazi na terapije koje mu pomažu da noga što prije zacijeli te da svakodnevno trenira s Paulom.

  • +17
Ples sa zvijezdama 5.emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja

'Noga mi je bolje i ne sputava me u tome da odradim koreografiju,' rekao je Filip i priznao kako mu je dosada najzahtjevniji ples bila rumba. A obije su otkrili kako su treninzi za večerašnji nastup bili poprilično teški.