jedan od najvećih favorita

Upitan ostanak u showu: Nakon ozljede u Plesu sa zvijezdama, javio se Filip Vidović i sve obavijestio o svom zdravstvenom stanju

11.04.2022 u 20:07

Bionic
Reading

Peta live emisija showa 'Ples sa zvijezdama' donijela je pregršt iznenađenja i neočekivanih situacija. Jedan od najvećih favorita showa, Filip Vidović tijekom plesa s mentoricom Paulom Jeričević ozlijedio je nogu, a sada je na društvenim mrežama obožavatelje i vatrene navijače obavijestio o svom zdravstvenom stanju

'Hvala svima što brinete. Ova ozljedica je malo spriječila daljnji plesni trening. Ne znamo točno još što je, nadam se da ćemo kroz par dana znati više. Nadamo se da je samo neko uganuće i da će se eliminirati mogućnost napuknuća, tako da ćemo kroz par dana znati više. Hvala svima,' poručio je Filip Vidović na Instagram Storyju na profilu svije zaručnice Nataše Pavočević.

Naime, Filip je tijekom sinoćnje točke u showu Ples zvijezdama ozlijedio nogu te je otišao na pregled u bolnicu. Dok su Maja i Igor o tome obavještavali gledatelje, iz režije je javljeno da se Filip vraća, a glumac je stigao s gipsom na nozi.

'Otplesali smo čitav jive bez da sam primijetila da se nešto desilo jer je Fićo odradio točku do kraja bez da je utjecao na izvedbu. Otplesao je do kraja, preskočio me i skočio na nogu zbog koje je čitavu večer proveo na hitnoj. Ovo nije patetika, ovo je veliki shoutout za mog malog, a velikog zmaja, mog najdražeg partnera ikada, plesača koji ostavi dušu na plesnom podiju', poručila je tada njegova plesna partnerica Paula Jeričević.

Sada nakon pregleda Filip se odmara i čeka daljnje upute liječnika, a kako još uvijek ne zna radi li se o uganuću ili napuknuću, njegov ostanak u showu postao je upitan.

  • +17
Ples sa zvijezdama 5.emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Luka Dubroja