DANI PIVA BEZ IZVOĐAČA?

Nakon otkazanog Bajaginog koncerta, dečki iz Hladnog piva poručili: 'Ne želimo biti ničija zamjena'

11.08.2018 u 11:12

Bionic
Reading

U Karlovcu je na Danima piva 3. rujna trebao nastupiti Momčilo Bajagić Bajaga, no nakon što se dio branitelja pobunio, Bajagin je koncert otkazan, a u zadnji tren angažirani su dečki iz Hladnog piva. Tu zavrzlami nije kraj - nakon što je ova vijest izašla u medije dečki iz Hladnog piva obratili su se medijima i svojim obožavateljima na službenoj Facebook stranici, poručivši kako neće nastupiti jer ne žele biti ničija zamjena

Zakazani koncert Momčila Bajagića Bajage na Danima piva u Karlovcu je iznenada otkazan, a kako je Radio Mrežnica neslužbeno doznao razlog se krije u pritisku dijela braniteljskih udruga i branitelja koji su izrazili negodovanje mogućnošću njegovog gostovanja. Grupa Hladno pivo trebala je nastupiti umjesto Bajage, no ova zamršena priča dobila je svoj nastavak.

Dan nakon što se ova vijest proširila u medijima, dečki iz Hladnog piva na svojoj su službenoj stranici na Facebooku objavili vijest kako ipak neće nastupiti na Danima piva.

'Kako je bilo pitanja vezanih za našu navodnu svirku u Karlovcu na Danima piva 03.09., o čemu su se jučer raspisali razni mediji, odlučili smo se razbiti dileme i trileme oko toga: 'Doći ćemo možda popiti pivo, ali nećemo svirati jer ne želimo biti ničija zamjena. Dragi Karlovčani, vidimo se nekom drugom prilikom. Živjeli!', napisali su članovi benda, a tko će naposljetku biti Bajagina zamjena još uvijek nije poznato.

  • +22
Hladno pivo predstavilo izdanje najvećih hitova povodom 30. godišnjice karijere Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo