POVRATAK KUĆI

Nakon osam godina u Japanu, Ljupka Gojić Mikić se vraća kući

02.08.2017 u 11:39

Bionic
Reading

Posljednjom fotografijom koju je objavila na svom Instagram profilu, na kojem ima gotovo 70 tisuća pratitelja, Ljupka Gojić Mikić dala je naslutiti kako se cijela obitelj Mikić, nakon osam godina života u Hiroshimi, vraća u rodni Zagreb, gdje će bivša manekenka, ove jeseni, roditi treće dijete

'Proslavila sam te u tvom rodnom gradu, nadam se da ćeš me se sjetiti tu i tamo.' Napisala je ispod fotografije objavljene na svom Instagram profilu bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić i uz to dodala #Jos17DanaIspredNajdrazegZida i #mojjapanskihaustor.

Time je zapravo dala naslutiti kako se nakon osam godina života u Hiroshimi, gdje njezin suprug, nogometaš Mihael Mikić igra za tamošnji klub Sanfrecce Hiroshima, sa njim i kćerima Janom Siennom i Milom Amelie seli natrag u rodni Zagreb.

Upravo bi u Zagrebu, gdje je rodila i obje kćeri, Ljupka trebala ove jeseni roditi treću bebu. Posljednje dane u Japanu, gdje je ovih dana stigla i Ljupkina majka Željka, obitelj provodi uživajući u svim ljepotama i lutajući najdražim mjestima, a sve to bivši top model bilježi kamerom svog mobitela i stavlja na Instagram.

U Japanu je njihova starija kći Jana Sienna nedavno završila drugi razred osnovne škole, a od jeseni kreće u zagrebačku školu, baš kao i Mila Amelie, koja će krenuti u prvi razred.

@dinacoricbosnar #DVoliSjestiNaZebru #GinzaZebru D 🎉🎂💁🏻😘

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Snimke djevojčica s njihovim japanskim prijateljima, njihovi razgovori na japanskom, korištenje štapića za jelo umjesto tradicionalnog pribora i uživanje u tamošnjim delicijama, oduševljavaju i nasmijavaju Ljupkine pratitelje, koji su je zamolili samo jedno - da i u Zagrebu nastavi sa snimanjem divnih fotografija i video snimaka.

#ImajuSreceDaNisamINjihPojela 😝🤣 @mikamm14 @crvekvriti 🍽

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)