sve je otišlo predaleko

Nakon novog skandala oko Kate Middleton, oglasili su se i iz ureda premijera

20.03.2024 u 20:02

Bionic
Reading

Činjenica da Kate Middleton nitko nije vidio u javnosti već tri mjeseca odavno je prerasla u misterij koji sve više izmiče kontroli

I dok iz Buckinghamske palače i dalje tvrdoglavo šute o pojedinostima pomalo misteriozne operacije abdomena Kate Middleton, kao i činjenici da je od Božića nismo vidjeli u javnosti, oglasili su se iz Downing Streeta i ureda premijera.

Kate Middleton trpi neviđeni pritisak javnosti, koji je dodatno pojačan nakon što je za Majčin dan objavila fotošopiranu fotografiju s djecom, a nimalo nije pomogao niti video za koji mnogi tvrde da uopće ne prikazuje nju, već njenu dvojnicu.

Gdje je Kate Middleton? Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK/I-IMAGES/EYEVINE/AA/ABACA/ABACA PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/JONATHAN BUCKMASTER/MIRRORPIX/DOUG PETERS/PA IMAGES/RUPERT HARTLEY/GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Situacija je dodatno odmakla kontroli nakon što se danas saznalo da je u sustav bolnice u kojoj je početkom siječnja bila podvrgnuta operaciji abdomena pokušao provaliti haker.

Zbog svega toga Ujedinjenim Kraljevstvom poput virusa haraju brojne teorije zavjere, od one da je u pozadini svega mentalni slom princeze od Walesa uslijed Williamove nevjere preko toga da je prinčeva ljubavnica Rose Hanbury trudna s njegovim djetetom do toga da je Kate Middleton mrtva i bit će zamijenjena dvojnicom.

Kako bi barem malo spustio loptu na zemlju, oglasio se ured premijera, u kojem pozivaju javnost na pružanje podrške budućoj kraljici.

  • +8
Kate Middleton i princ Wiliam Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Jasno je da postoje stroga pravila o povjerljivosti podataka koja se moraju poštovati. Mislim da svi trebamo stati iza princeze od Walesa te joj želimo brz oporavak', rekao je glasnogovornik Rishija Sunaka.

O nagađanjima da bi podaci o operaciji i bolesti Kate Middleton mogli doći u javnost, bilo putem hakera, bilo putem nekog od članova osoblja, oglasio se i Al Russell, šef londonske klinike.

'Svatko na Londonskoj klinici vrlo je svjestan naših osobnih, profesionalnih, etičkih i zakonskih dužnosti u pogledu povjerljivosti pacijenata. Iznimno smo ponosni na izvanrednu skrb i diskreciju koju nastojimo pružiti svim našim pacijentima koji nam svakodnevno poklanjaju svoje povjerenje. Imamo postavljene sustave za praćenje upravljanja informacijama o pacijentima i, u slučaju bilo kakvog kršenja, poduzet će se svi odgovarajući istražni, regulatorni i disciplinski koraci', poručuju iz bolnice u kojoj je na operaciji bio i kralj Charles III.

na festivalu

Kraljica Camilla uslijed obiteljske drame osvanula u chic kaputu i sa širokim osmijehom na licu

Pogledaj galeriju

Ipak, mnogi su uvjereni kako je to tek početak pokušaja otkrivanja misterija oko Kate Middleton, koji možda nikada neće u potpunosti biti riješen.