obiteljska miljenica

Zasjenila je Kate Middleton: Ona je bila prava miljenica kraljice Elizabete II.

20.03.2024 u 18:57

Bionic
Reading

Sophie, vojvotkinja od Edinburgha, nerijetko se opisuje kao miljenica svoje pokojne svekrve kraljice Elizabete II.

Teško je zanijekati divljenje, ljubav i poštovanje koje je Sophie osjećala spram pokojne kraljice, a kraljevski insajderi tvrde da joj je Elizabeta II. uzvraćala istom mjerom.

Navodno je pokojna kraljica imala posebnu vezu sa suprugom svog najmlađeg sina, princa Edwarda.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

'Sophie se nikad nije gurala u prvi plan ili željela da se bilo što vrti oko nje. To je jedan od razloga zašto ju je kraljica toliko voljela i vjerojatno glavni razlog tolike stabilnosti i kvalitete njenog braka s Edwardom', rekla je dobro upućena Ingrid Seward za Hello! i dodala:

'Nikada nisam čula da Sophie i Edward pričaju jedno o drugome u lošem kontekstu. Čine se vrlo iskrenima. Važan im je obiteljski život i mislim da im je uvijek bilo važno da se djeca mogu osloniti na njih. Čini se da je jako ponosan na nju i način na koji je prihvatila to što je dio kraljevske obitelji.'

  • +3
Sophie, vojvotkinja od Edinburgha Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Upravo je iskrena posvećenost obitelji, predanost braku i umjerenost u javnim nastupima ono što je kraljica Elizabeta II. držala kao najveće vrijednosti, a isto je cijenila i kod Kate Middleton.

Ipak, mnogi kraljevski insajderi ostali su uvjereni kako je 60-godišnja Sophie uspjela zasjeniti čak i suprugu prijestolonasljednika Williama te je uživala laskav status njene miljenice.

chic vojvotkinja

Sužava struk: Strina princa Williama ima haljinu koja besprijekorno laska liniji

Pogledaj galeriju