SLAVLJE LJUBAVI

Nakon ljetovanja na Jadranu, palo vjenčanje u Las Vegasu: Lily Allen udala se za zvijezdu serije 'Stranger Things'

10.09.2020 u 08:50

Bionic
Reading

Nekoliko tjedana proveli su na krstarenju Jadranom s njezinim kćerkicama iz prvog braka, a sada su se uputili u grad kocke, a sve kako bi ozakonili svoju vezu. Lily Allen udala se za glumca iz serije 'Stranger Things' Davida Harboura

Britanska pjevačica Lily Allen, koju su nekoć pratili razni skandali, udala se za dugogodišnjeg dečka Davida Harboura. Slavni glumac i glazbenica sudbonosno ‘da’ odlučili su izreći u Las Vegasu.

Za svoj dan iz snova i netipično vjenčanje Lily je odabrala Diorovu kreaciju inspiriranu 60-ima, a čija je cijena otprilike 25 tisuća kuna, a njezin odabranik nosio je klasično crno odijelo.

Nakon samog čina vjenčanja u jednoj od tamošnjih kapelica, predviđenih isključivo za netipične i brze obrede, novopečeni supružnici uputili su se obližnji fast food restoran te se počastili burgerima.

Poznato je da Lily pati bipolarnog poremećaja, što je uz probleme u privatnom životu djelomično bio razlog njenog posrtanja u ovisnost o alkoholu i opijatima, iz kojeg se izvukla zahvaljujući Davidu Harbouru, glumcu koji se proslavio ulogom u seriji 'Stranger Things' na Netflixu.

Prije toga Allen je bila u braku sa Samom Cooperom s kojim dijeli kćeri Marine i Ethel, a brak je zapao u krizu kad se pjevačica nakon mirnog života na selu odlučila vratiti na glazbenu scenu.

  • +5
Lily Allen u Skradinu Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell/PIXSELL

Zanimljivo, ovo ljeto pjevačica se provodila i odmarala na našoj obali te je s Davidom, prijateljima i kćerkicama obišla veći dio Jadrana. Posjetili su Dubrovnik, Lastovo, Mljet, NP Krka te Split.