UDOBNOST PRIJE SVEGA

Zvijezda najpopularnije serije krši modna pravila i ne mari za kritike

01.09.2017 u 12:59

Bionic
Reading

U odnosu na mnoštvo slavnih dama, glumica Kaley Cuoco ne odustaje od tenisica ni kad je riječ o hodu po crvenom tepihu

Netipičnu modnu naviku u svijetu holivudskih dama zvijezda serije 'Teorija velikog praska' nanovo je istaknula pojavom na svečanom događanju u režiji američke kompanije Panera Bread.

Lepršavoj cvjetnoj haljini s potpisom njujorške dizajnerice Tanye Taylor slavna Kaley pridružila je bijele tenisice te je ponosno pozirala fotografima.

Bijele tenisice s vezenim detaljem srca djelo su utjecajne modne blogerice Chiare Ferragni, a slavnoj glumici ovo nije prvi put da je neko svečano izdanje zaokružila parom svakodnevne obuće.

  • +4
Tenisice Kaley Cuoco Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na prošlogodišnjoj dodjeli nagrada People's Choice nosila je presijavajuću haljinu australskog brenda Manning Cartell te joj pridružila tenisice s potpisom modne kuće Dior.

Iste godine na gala večeri švicarskog luksuznog brenda satova Longines, cvjetnu haljinu maksi kroja dizajnerice Mary Katrantzou nosila je s parom srebrnih tenisica.

Za svečana događanja zvijezda 'Teorije velikog praska' uglavnom bira dizajnerske modele tenisica poput Chanelovih, u kojima se pojavila na predstavljanju jesenske sheme američkog televizijskog kanala CBS.

Po svemu sudeći, za glumicu Kaley Cuoco udobnost visoko kotira na listi modnih prioriteta, kao što je to slučaj i s manekenkom Karlie Kloss.