POSEBAN DAN

Marijana Batinić za deset godina ljubavi: 'Sve manje sanjamo i sve više živimo svoj san'

01.11.2021 u 14:14

Bionic
Reading

Kraj listopada za jednu od omiljenih televizijskih voditeljica svake je godine poseban. Na svom Instagram profilu i ovoga puta iskoristila je priliku kako bi obilježila svoju dugogodišnju ljubav sa suprugom, marketinškim stručnjakom Matejem Pašalićem

'Upoznali smo se prije točno deset godina i od tada plovimo zajedno. I nije uvijek bonaca… Nosile su nas i bure i oluje, ali mi smo uvijek puhali u ista jedra…U tih 10 godina ostvarili i više nego što smo sanjali, stvorili dom našoj djeci i ono najvažnije - sačuvali jedno drugo Sve manje sanjamo i sve više živimo svoj san, samo neka tako i ostane. Ništa nam više od ovog ne treba Sretna nam 10. godišnjica!', napisala je Marijana svom suprugu podijelivši fotografiju s njihovog zajedničkog putovanja u New York.

Ranije na društvenim mrežama Marijana je otkrila kako su se ona i suprug upoznali na Halloween partyju. 'S tog nezaboravnog tuluma u Katranu nemam zajedničku fotku, ali zato imam našu prvu, i to s prvog zajedničkog putovanja', opisala je tada Marijana.

Marijana i njezin suprug, bivši rukometaš i marketinški stručnjak Matej Pašalić, u vezi su od 2011., a u braku od 2015. godine, kada im se i rodila kći Ena koja je prošle godine postala sestra Rozi.

  • +3
Marijana Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL