vjerna svome osebujnom stilu

Nakon dugo vremena u javnosti: Supruga Željka Reinera stigla na predstavljanje knjige

06.11.2023 u 14:42

Bionic
Reading

U Društvu hrvatskih književnika predstavljene su književne djelatnosti potpredsjednika Hrvatskoga sabora i njegove knjige objavljene u izdanju Kršćanske sadašnjosti. Iz prvih redova imao je podršku svoje supruge Eugenije Tedeschi-Reiner

Eugenija Tedeschi-Reiner kao i prilikom svakog dosadašnjeg javnog ukazanja, plijenila je pažnju upečatljivim stajlingom damskog štiha. Odjenula je crnu, elegantnu kombinaciju sakoa i bluze s hlačama, a preko jednog ramena prebacila je svijetlo smeđi šal s prozirnim i crnim detaljima. Svoj look je začinila zlatnim nakitom.

liječnica Reiner (potječe iz poznate korčulanske obitelji Tedeschi, kao i Emil, jedan od najbogatijih Hrvata), ranije je zaintrigirala javnost i medije svojim modni stilom koji podsjeća na filmske dive s polovice prošlog stoljeća, a ostala mu je vjerna do danas.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

I ovog puta posebno je naglasila svoj besprijekoran ten s blago ružičastim rumenilom, a naglasila iscrtane obrve s tušem za oči i uvijenim trepavicama.

Eugenija Reiner Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Moglo se primjetiti kako na promociju nije stgla njihova kći Maria. Tata Željko je u jednom od svojih medijskih istupa otkrio da kći neće ići njegovim i majčinim stopama po pitanju medicine jer je više zanima menadžment i biznis.

Inače, potpredsjednik Hrvatskoga sabora je prije znao često na svom profilu na Instagramu objavljivati fotografije s članovima obitelji. No zadnji put je to učinio 2016. godine pozirajući sa svojom mezimicom. Njezine objave (na inače zatvorenom profilu) datiraju iz 2018. godine kad je proslavila 21. rođendan.