MODNI ADUT

Slavna Njemica servirala besprijekorno jesensko izdanje, a cijena njezinog kaputa brojne će dame razveseliti

11.11.2020 u 09:55

Bionic
Reading

Svojim stilom odijevanja, koji podjednako dolazi do izražaja na gradskim ulicama i crvenom tepihu svečanih događanja, 44-godišnja njemačka glumica Diane Kruger zavrijedila je titulu jedne od najbolje odjevenih dama u Hollywoodu

Ova uspješna glumica, model i često stilski uzor ženama diljem svijeta na ulicama New Yorka pružila je novu modnu inspiraciju u znaku savršenog zimskog kaputa.

Poput brojnih dama iz svijeta Hollywooda, Kruger ni sama nije imuna na komade s potpisom pristupačnih high street brendova, a svoje besprijekorno modno izdanje, kojim je dominirala crna boja, istaknula je modelom kariranog kaputa s potpisom španjolskog Manga.

Karirani uzorak kao neupitan modni klasik posebnu pozornost tradicionalno plijeni u jesensko-zimskoj sezoni, a poput brojnih dama diljem svijeta, ne može mu odoljeti ni poznata njemačka glumica.

Njezin odabir kariranog kaputa predimenzioniranog kroja s potpisom španjolskog brenda Mango u prodaji se nalazi po cijeni od 700 kuna, a njime je zaokružila kombinaciju stvorenu od trendovskih komada.

Uz uski model kožnih hlača i bezvremensku dolčevitu, Kruger je vješto uklopila osvježenu verziju kultnih čizmi marti, a da cjelokupan stajling zablista punim sjajem, pobrinula se dodacima poput zlatnih ogrlica, torbe u luksuznoj boji konjaka i takozvane baker boy kape, koja ove sezone slovi kao must have dodatak, ako je suditi po stajlinzima poznatih zaljubljenica u modu.