ELIZA HUTTON

Nakon 28 godina šutnje oglasila se i zaručnica pokojnog Brandona Leeja i progovorila o događaju koji ju je slomio

26.10.2021 u 14:30

Bionic
Reading

Po prvi puta otkako je, prije punih 28 godina na snimanju filma 'Vrana' njezin tadašnji zaručnik, holivudski glumac Brandon Lee izgubio svoj život nesretnom okolnošću, oglasila se i Eliza Hutton, a okidač za njezino javljanje bio je sličan događaj na filmskom setu, u kojem je sudjelovao Alec Baldwin

Nakon što je svijet šokirala nesreća na filmskom setu 'Rusta', a u kojoj je Alec Baldwin ubio snimateljicu Halynu Hutchins i ranio redatelja Joela Souza, mnogi su se prisjetili sličnog događaja od prije 28 godina, kada je na snimanju filma 'Vrana' na sličan način poginuo sin legendarnog Brucea Leeja, glumac Brandon Lee.

On je život izgubio u ožujku 1993., samo dva tjedna prije svog vjenčanja s Elizom Hutton. Danas 57-godišnjakinja, ovoga je puta ipak progovorila i to za magazin People, rekavši kako je događaj iz Novog Meksika još jedna tragedija koja se mogla izbjeći.

'Prije 28 godina bila sam slomljena od šoka i tuge zbog gubitka ljubavi mog života, Brandona Leeja. Sve je bilo tako besmisleno. Srce me i sada boli i to zbog supruga i sina Halyne Hutchins, ali i svih onih koji su ostali nakon tragedije koja se mogla izbjeći. Pozivam one koji su na pozicijama da naprave promjene i razmotre altnerative za korištenje pravog oružja na filmskim setovima', rekla je Eliza Hutton, koja je ovog tjedna i na svom privatnom Instagram profilu objavila fotografiju s voljenim Brandonom, snimljenom u listopadu 1992. godine u Veneciji, nakon što su se zaručili.

Par je planirao vjenčanje za 17. travnja 1993., no tragedija je promijenila sve.

Brandon Lee Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia