KRAJ LJUBAVI

Nakon 15 godina braka razvode se Lana i Dragutin Biondić

29.11.2017 u 20:00

Bionic
Reading

Prema službenom dopisu odvjetničkog ureda koji je angažirala Lana Biondić, supruga vlasnika Heruca, Dragutina Biondića, poznati hrvatski par razvodi se nakon 15 godina braka

'Naš odvjetnički ured angažiran je od strane gđe. Lane Biondić kako bi je uz maloljetnog sina, oboje sa boravkom u Švicarskoj, pravno zastupao sa ciljem da Vas obavijestimo da se još prije nekoliko mjeseci i nakon 17 godina zajedničkog života, od kojih 15 godina braka, odlučila za odvojeni život od svog supruga, g. Dragutina', stoji u priopćenju koje je odvjetnički ured Lane Biondić poslao na adresu tportala.

Razlog ove odluke nisu otkrili, ali kako tportal doznaje, Lana Biondić nastojat će s bivšim suprugom održavati dobre odnose, prvenstveno zbog njihovog 15-godišnjeg sina.

'Kako se često događa, sa razumnim i mudrim osobama, gđa. Lana Biondić će nastojati postići zajednički sporazum kao i poduzeti daljnje korake o kojima će se dogovarati unutar svoje obitelji, kako bi ostvarila želju da se njihov život nastavi mirno te posebice u želji potpune zaštite u najboljem interesu njihovog zajedničkog djeteta', stoji u priopćenju.

  • +14
Lana i Dragutin Biondić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic