JEREMY MEEKS

'Najzgodniji kriminalac' šokirao detaljima iz svog mračnog djetinjstva

29.09.2019 u 18:18

Bionic
Reading

Jeremy Meeks koji se proslavio 2014. kad je njegova zatvorska fotografija postala viralni hit zahvaljujući čemu je kasnije postao traženi model, u nedavnom je intervjuu otkrio nepoznate detalje o svom djetinjstvu koje nije bilo nimalo idilično

Bivši član bande, 35-godišnji Amerikanac šokirao je detaljima iz svoje prošlosti.

  • +5
Jeremy Meeks Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / Newspress / BACKGRID

'Imao sam vrlo mračno odrastanje. Moji roditelji su bili ovisnici o heroinu. Bio sam heroinska beba. Moj otac je ubio najbolju prijateljicu moje majke kad sam imao samo devet mjeseci, jer je ona jedina znala gdje smo, a on nas je tražio. Nije nas htjela odati pa ju je ubio. Nije znao da smo unajmili stan točno iznad nje', ispričao je Meeks u vrlo iskrenom intervjuu.

Dodao je i kako zbog takvih teških uvjeta morao brzo odrasti.

'Živjeti u domu s ovisnikom je užasno. Morate brzo odrasti. Morao sam biti taj koji će osigurati hranu na stolu svaki dan, snalazio sam se na sve načine', ispričao je.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@fashionnovamen 💙

Objavu dijeli JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial)

Priznao je da mu je danas žao zbog krivih odluka koje je donosio u mladosti jer je stalno upadao u probleme, a kad je postao beskućnik u dobi od 15 godina, priključio se bandi zbog čega je na kraju završio u zatvoru.

Bio je čak pet puta propucan, a za svoje je kriminalne radnje dobio ukupno 20 godina zatvora.

'Spasio me je sudac koji mi je smanjio kaznu i danas sam potpuno dručkija osoba', rekao je Meeks koji se nakon zatvora zaljubio u Chloe Green (29), kćer britanskog milijardera Philipa Greena (67) u čijem su vlasništvu između ostalih i Top Shop i Miss Selfridge. Par je prošle godine dobio sina.

Iako se pisalo kako su prekinuli, Jeremy je to opovrgnuo. S Melissom Meeks, s kojom je u braku bio od 2008. do 2018. ima sina.