ZA STARIJE OD 18

Najžešće akcije ikad u Big Brotheru

04.10.2013 u 09:25

Bionic
Reading

Nakon što nam je afrički Big Brother zavrtio glave odlučili smo potražiti najžešće i najseksi trenutke svih Big Brothera

Kopajući i tragajući YouTubeom, naišli smo na džunglu seksa i golotinje što plivaju kaljužom malih noćnih skandala i velikih jutarnjih kajanja. Neke su nas scene ostavile bez daha, druge otvorile brojna pitanja, treće prizvale autocenzuru. Slijedi top 5 u našem izboru:

Prvi seks u britanskoj Teen BB kući

Na samom početku red je krenuti od – prvog. Prvi seks u britanskoj Big Brother kući odvio se, paradoksalno, za vrijeme Teen Big Brothera. Odmah recimo da javni seks u tinejdžerskom okruženju zvuči prilično utuživo i miljama je udaljen od neke naše slike mladosti. Na tom tragu, prvi BBB seks završio je u teškom kajanju. Naime nakon alkoholom podgrijanih noćnih akcija pod pokrivačem ženska sudionica je počela očajavati i zapitkivati se što će mama misliti o njoj. Alkohol, seks, mama – Big Brother je odmah pokazao da će biti kontroverzan.

Vruća masaža guze

Nije sve u seksu, ima nešto i u lovi. Pardon, masaži. Posebice ako je seksi i vruća kao masaža stražnjice u argentinskom lezbijskom Big Brotheru.



Argentinski seks sjedećke

Ostanimo još malo u Argentini. Prošlogodišnji Big Brother pružio je fanovima vrući seks pod pokrivačima koji su polako padali. Za razliku od klasičnog BB seksa, koji se u očima gledatelja svodi na pomicanje pokrivača, naši argentinski junaci su akciju obavili sjedećke, razotkrivši silnu strast koja ih je usisala pa potom ispljunula.


Seksi muško-žensko hrvanje

Da vas ne udavimo samo scenama seksa i masaža, slijedi okrutna scena muško-ženskog hrvanja koje završava Muffeovom (muški dio akcije) nogom u Jessicinim (ženski dio akcije) zubima.



Čisti klasik žanra za kraj

Za kraj čisti klasik. S ponosom predstavljamo – (po)najveći Big Brother junaci uopće, Romeo i Giulietta reality svijeta, Marijana i Nemeš u vrhuncu žanra – vrućem seksu ispod plahta! I dok se oni tako seksaju, Nikola i kompanija ih gledaju, lažna mačka mijauče, a neki bučni spavač hrče. Nema boljeg od toga.