14. veljače

Najveći hitovi Whitney Houston uživo u Johann Francku na Valentinovo

30.01.2018 u 15:47

Bionic
Reading

I will always love you: Tribute to Whitney Houston naziv je koncerta koji u Johann Francku pripremaju za Valentinovo

Naime, u veljači se navršava šest godina kako nas je napustila ova diva iznimnog glasa i vlasnica najvećih ljubavnih hitova.

Iza ove ideje stoji ekipa koja je za Božić oduševila koncertom u čast George Michaela, a koju prepoznajemo iz HRT-ovih emisija 'Voice' i 'A strana'.

Antonela Đinđić - Nela, Nika Turković i Eni Jurišić, tri su djevojke koje će uz pratnju banda izvesti najveće hitove velike Whitney poput: 'I'm every woman', 'One moment in time', 'Run to you', 'How Will I know' i 'I wanna dance with somebody'.

Ove tri mlade dame iznimnih vokalnih sposobnosti pripadaju generaciji koja polako i sigurno gradi svoje karijere.

Antonela Đinđić - Nela, široj javnosti postala je poznata kroz show The Voice, a sudjelovanjem u obje sezone emisije 'A strana' nametnula se kao vrhunski vokal. Njen prvi singl 'Netko kao ti' strelovito osvaja radijske postaje, a ova velika ljubiteljica Whitney zasigurno će osvojiti i posjetitelje koncerta.

Nela - Netko Kao Ti

Nika Turković, ime je koje će vam sigurno zazvoniti poznato. Nekad djevojčica koja je Hrvatsku predstavljala na Dječjoj Euroviziji, stasala je u predivnu mladu djevojku kristalno čistog vokala. Njena izvedba pjesme 'Ja ću budan sanjati' u duetu s Dinom Jelusićem, najgledaniji je video iz nove sezone HRT-ove 'A strane'.

Eni Jurišić znamo pak kao natjecateljicu 'The Voice-a' kojoj je za dlaku izmaknula pobjeda u drugoj sezoni. Eni marljivo slaže nove pjesme a pored predivna izgleda krasi je i moćan scenski nastup.

Svaka od ovih djevojaka donijeti će svoj osobni pečat hitovima velike Whitney Houston, a na pozornici će im se pridružiti i gosti iznenađenja poput Zsa Zse, Alena Đurasa i još nekih imena koja će ekipa iz Johann Francka uskoro najaviti.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna možete svakodnevno pronaći u Johann Francku, a na dan koncerta cijena je 70kn.

Restoran Johann Franck nudi i poseban Valentinovski menu u 4 slijeda po cijeni od 320kn uz koji je uračunata i ulaznica za koncert.

Rezervacije stolova: johann.franck@johannfranck.hr