PROŠETALA STRADUNOM

Najveća podrška Johnu Krasinskom: Emily Blunt s kćerkicama stigla u Dubrovnik

12.02.2022 u 14:54

Bionic
Reading

U predahu od snimanja napetih scena nove sezone serije 'Jack Ryan', poznatom holivudskom glumcu društvo prave kćeri i supruga Emily Blunt koje su sunčanu subotu u Dubrovniku odlučile iskoristiti za šetnju Stradunom

Grad pod Srđem postao je novim domom velike filmske ekipe Amazona Primea predvođene glumcom Johnom Krasinskim, a sve zahvaljujući snimanju četvrte sezone serije 'Jack Ryan'. Poznatom glumcu koji se proslavio ulogom u američkoj verziji serije 'Office', osim ekipe sa seta, društvo pravi podjednako slavna supruga Emily Blunt koja se u Dubrovnik zaputila s njihove dvije kćerkice.

UZBUDLJIVE SCENE

Pogledajte prizore s noćnog seta hvaljene serije 'Jack Ryan' u Dubrovniku

Pogledaj galeriju

Ljubavna priča Johna Krasinskog i Emily Blunt 2010. godine okrunjena je bajkovitim vjenčanjem na najromantičnijem talijanskom jezeru Como, a kako je sve počelo, niti jedno od njih nikada nije krilo. Kako je i sam Krasinski nebrojeno puta rekao, bila je to ljubav na prvi pogled, a vezu su započeli 2008. godine.

  • +6
Emily Blunt s djecom na Stradunu Izvor: Cropix / Autor: Bozo Radic / CROPIX

Nakon četiri godine braka dobili su kćerkicu Hazel, a dvije godine kasnije i Violet. Upravo njihove kćeri učinile su im život u potpunosti savršenim, a od samog početka donijeli su odluku da zgusnuti raspored neće nikada spriječiti to da provedu kvalitetno vrijeme s djecom.

  • +9
Emily Blunt Izvor: Profimedia / Autor: JAMESY/GOTCHA IMAGES / Gotcha Images / Profimedia