OVAJ PLES DAME BIRAJU

Najveća muškarčina domaćih televizija je...

01.02.2012 u 11:41

Bionic
Reading

Uz vašu pomoć odabrali smo najveće face glazbe, filma i estrade, najseksi žene i muškarce, a sad je red da nam pomognete u potrazi za naj muškarčinom televizijskih ekrana

Dok naše ankete u pravilu ukrašavaju lijepe tete (ovo čisto zbog rime), ovaj put odlučili smo svoju pažnju i vaše klikove usmjeriti pravim, i to televizijskim muškarčinama. Sve vam je jasno – traži se najomiljenije muško televizijsko lice, odnosno najveća frajerčina pred domaćim televizijskim kamerama. Pa krenimo redom, i to onim abecednim.

Aleksandar Stanković

O Aleksandru Stankoviću sve se zna, ili barem onoliko koliko bi se trebalo. Već godinama ispunjava nam rano nedjeljno popodne oštrim i oštroumnim intervjuima kroz koje su dosad prošli ljudi svih profila i zanimanja, od političara do kulturnjaka, od sportaša do životnih junaka. Što se pak tiče Acine karizme i seksipila, taj dio prepuštamo ženama na dopunu.

Daniel Delale

Kralj televizijskog žutila i žutog trasha, osoba koja u svom autorskom Red Carpetu brzinski stvara petominutne poluzvijezde, ribajući sve i sva kako joj se da – jedan i jedini (nasreću?) Daniel Delale. Moćna pozicija, nema što. Tko ga voli – neka klika, tko ne voli – nek' se slika.

Duško Ćurlić

Šarmantni Duško, poput dobrog vina, svake godine sve nam je duhovitiji, simpatičniji i draži. Nekad prepoznatljiv glas radija i brojnih šouova, Duško je danas zaštitni znak raspjevanih i rasplesanih zvijezda, kao i svih ostalih kapitalnih projekata HRT-a. Čista faca, nema što.

Ivan Jabuka

Urednik centralnog 'Dnevnika' HTV-a mnogima se zamjerio u predizborno vrijeme, no činjenica da je, bez obzira na smjene svih vrsta, i dalje na uredničkoj poziciji govori i o njegovim kvalitetama. Gdje se kriju, to najbolje znaju svi oni koji će glasati za njega.

Ivan Šarić

Najduhovitiji voditelj hrvatskog televizijskog prostora, Ivan Šarić, sve jače i čvršće osvaja gledatelje svojim brzim jezikom u društvu jednako brze glave. Koliko je dobar i voljen, pokazuje činjenica da je na RTL-u ispunjenom ljepoticama dobio velik prostor ne samo kao voditelj, već i kao lice reklamnih spotova.

Nino Štambuk

Osim što uređuje sport u RTL-ovoj emisiji 'Danas', Nino Štambuk nas već pola godine zabavlja kao voditelj emisije 'Galileo'. U toj zabavnoj emisiji s mrvicama obrazovnog sadržaja Nino se u studiju igra s vatrom, bori s mliječnim zmijama, pjevanjem razbija čaše i štošta još, osvajajući gledateljice sve u šesnaest.

Petar Pereža

Iako su mu 33 godine (tek), Petar je u novinarstvu već 17 godina. Trenutno ga možete gledati u središnjoj informativnoj emisiji Nove TV, gdje uspješno plovi nemirnim vodama naših političkih, društvenih i inih paradoksa. Čisto dovoljno za vaš klik, zar ne?

Robert Kurbaša

Iako mu je vođenje 'TV Binga' prvi voditeljski angažman na televiziji, Robert je već neko vrijeme pravi sapuničarski vuk i svima poznata faca. I ne samo to, već jedan od ženama najzanimljivijih slobodnih Hrvata, što će, vjerujemo, potvrditi i vaši klikovi.

Tarik Filipović

Kralj kvizova Tarik Filipović godinama je jedno od najpoznatijih televizijskih lica. Zabavljao nas je u 'Tko hoće biti milijunaš?' i '1 od 100', a danas sjedi u fotelji kviza 'Sve u 7'. Koliko je postao televizijski prepoznatljiv, pokazuje i činjenica da njegova osnovna profesija, gluma, počesto pada u sjenu televizijske kamere.

Tomislav Jelinčić

Na abecednom kraju čeka nas urednik i voditelj RTL-ove središnje informativne emisije. Tomislav se počeo baviti novinarstvom još u gimnaziji. Novinarski kruh sa sedam kora iskusio je na radiju Student i u nekoliko novinskih redakcija da bi se potom skrasio na televiziji, prvo HTV-u, zatim RTL-u. Danas je jedan od voljenijih televizijskih likova i zaštitno lice RTL-a.