zadnji detalji

Najvažnije odluke koje prije vjenčanja moraju donijeti princ Harry i Meghan Markle

25.01.2018 u 06:55

Bionic
Reading

Kraljevsko vjenčanje godine održat će se 19. svibnja u crkvi St. George u dvorcu Windsor u Londonu, a evo koje još odluke do tada trebaju donijeti princ Harry i Meghan Markle kako bi sve prošlo savršeno

Dok svijet s nestrpljenjem iščekuje proljeće, kada će britanski princ Harry stati pred oltar sa zaručnicom Meghan Markle, na budućim mladencima velik je pritisak te su pred njima sada neke od najvećih odluka za vjenčanje. 

Kakvu vjenčanicu će nositi Meghan 

Lijepa 36-godišnjakinja u protekla je dva mjeseca pokazala istančan modni ukus te ubrzo postala i vodeća modna ikona koju kritičari neprestano hvale. Upravo zbog toga mnogi nagađaju i kakvu bi vjenčanicu mogla odjenuti za svoj poseban dan. Američki mediji navode da je već odabrala model i dizajnericu. 

'Dizajnerica vjenčanice je već odabrana', rekao je za UsWeekly neimenovani izvor koji tvrdi kako je za haljinu zadužena kanadska dizajnerica te kako je Meghan već održala nekoliko proba unutar Kensingtonske palače. Osim toga, nagađa se kako će model haljine biti sličniji vjenčanici Pippe Middleton, a ne raskošnoj kreaciji vojvotkinje Kate. 

Tko će mladenku otpratiti do oltara

Oko ovog pitanja već su nastali brojni problemi jer je Meghan navodno izrazila želju da ju majka Doria Ragland isprati do oltara, što se kosi s kraljevskim običajima. Thomas Markle, otac buduće vojvotkinje, jednom je prilikom izjavio kako bi mu bilo drago da prisustvuje vjenčanju, no da zbog zdravstvenih razloga možda neće moći. Ipak, nedavno je neimenovani izvor za američke tabloide potvrdio kako je Thomas produžio svoju putovnicu te obavlja sve kako bi mogao doputovati u London ako dobije pozivnicu. 

Koja će biti uloga šogorice Kate Middleton na vjenčanju

Iako je to dan u kojem će Meghan i Harry biti u pravom planu i najvažniji, ostatak članova kraljevske obitelji također će se pomno pratiti jer će neki imati posebne uloge. Primjerice, princ William najvjerojatniji je kum mladoženji, a njegova kćerkica Charlotte jedna je od četiri djevojčice koja će nositi latice. Istovremeno, princ George stricu će nositi prstenje. Međutim još uvijek nije poznato hoće li Kate Middleton imati svoje zaduženje toga dana, kao što nije poznato tko će biti vjenčana kuma lijepoj Amerikanki. 

  • +8
Meghan i Kate prvi put zajedno u javnosti Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Hannah McKay

Tko će od celebrityja dobiti pozivnicu

Osim što se na vjenčanju očekuju glumački kolege sa seta serije 'Suits', u kojoj je Meghan glumila sedam godina, u Londonu se 19. svibnja na slavlju kraljevske ljubavi očekuju mnoga druga poznata lica. Očekuje se bračni par Obama zbog bliskih odnosa s princem Harryjem, kao i tenisačica Serena Williams, koja se već dugo druži s Meghan. Osim toga, mnogi najavljuju kako će stići i kanadski premijer Justin Trudeau. 

Hoće li Meghan nositi tijaru

Baš kao i sve prijašnje mladenke koje ulaze u kraljevsku obitelj, Meghan će toga dana od kraljice Elizabete II dobiti krunu. 'Dizajner haljine surađivat će sa zlatarima koji već godinama rade za kraljicu kako bi se odabrao prikladan nakit za mladenkin poseban dan. Tijara je najvjerojatnija opcija', pročulo se iz palače. 

Kako će izgledati djevojačka zabava

Meghan je taj dan zamislila kao intimno slavlje s bliskim prijateljicama. 'Mislim da će se to održati negdje vani u Londonu uz dobru hranu, piće i muziku. Sigurno neće biti divlje', rekao je jedan od bliskih izvora. 

Kako će organizirati darivanje

Za razliku od svih svojih prethodnika, ovaj par želi sve prihode pokloniti u dobrotvorne svrhe. 'Potiču prijatelje i obitelj i sve koji planiraju doći na vjenčanje da anonimno doprinesu humanitarnim svrhama', otkriva nadalje izvor. 

  • +29
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tko će zabavljati goste

Iako još uvijek nije poznat popis glazbenika koji će nastupiti na vjenčanju godine, zna se da mladenci žele goste sjajno zabaviti pa će im priuštiti nekoliko iznenađenja. Najviše se u medijima spominjao britanski pjevač Ed Sheeran koji je i sam izrazio veliku želju da svira na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle. 

Kamo će otputovati na medeni mjesec

Lokacija medenog mjeseca zaljubljenih zaručnika do samog polaska držat će se u strogoj tajnosti, međutim neki otkrivaju kako se radi o toploj i egzotičnoj destinaciji.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia