ODLAZAK MAJKE

Najteži dani voditeljice Tatjane Jurić: 'Dio si mene, zauvijek!'

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 30.01.2018 12:02
  • Objavljeno 30.01.2018 u 11:39
Tatjana Jurić

Tatjana Jurić

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Dirljivim objavama na svojim profilima na društvenim mrežama televizijska i radijska voditeljica zauvijek se oprostila od majke Dragice, koja je nakon duge i teške borbe izgubila bitku s Alzheimerovom bolesti

Televizijska i radijska voditeljica Tatjana Jurić trenutno proživljava najteže dane. Nakon duge i teške borbe s Alzheimerovom bolesti bitku sa životom izgubila je njezina majka Dragica. Na Facebooku je Tatjana objavila dirljiv post, kojim se na svoj način oprostila od majke.

'Sve stade. Samo život prođe. Naša zadnja zajednička fotka. Putuj, Majčice. Silno sam ponosna na Tebe! Silno. Sve Ti danas priznajem, i kao majci, i kao roditelju, supruzi, partnerici, prijateljici - ženi! Sve sam shvatila! Koliko je to borbe, koliko tuge, sreće, odricanja i davanja. Opraštanja. Život. Koliko je jedino ljubavi u životu potrebno i koliko su ljudi ti koji - čine život. Svemu daju smisao.

Alzheimer nas je rasturio, ali rasturile smo i mi njega! Ti si ga rasturila, dostojanstveno, u svom stilu. Našem!

Zaspala si mirno, u snu; vidjela sam te poslije s blagim osmijehom i to mi je najveća nagrada i mir koje sam mogla dobiti. Zahvalna sam na tome! Tvoja me bolest, naša bolest, naučila svemu što kao dijete i žena trebam dalje nositi sa sobom u život; prije nego se, svatko od nas, mora oprostiti sa svojim roditeljem. Bila si i ostaješ prava frajerica, jaka, srčana, zabavna, glasna i snažna. Nadam se da sam bila dostojna na Tvome posljednjem putu. Dala sam sve od sebe!

  • +4
  • +1

Tatjana Jurić

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Odmori se. Dio si mene, zauvijek! Bit ćeš u svakom mom danu, i kad plačem i kad ću se smijati! Uvijek! Uvijek, Mama. Počivaj u miru, sve si napravila točno onako kako je trebalo. Ti si ta koja je, na kraju, ustvari - pomogla meni. Mama s velikim M!'

Tatjanina majka Dragica s Alzheimerovom se bolesti borila više od tri godine, a iako joj je isprva bilo teško govoriti o tome, voditeljica je na kraju odlučila istupiti u javnosti kako bi pomogla drugim obiteljima koje se suočavaju s istom bolešću. 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!