NE KRIJE KOLIKO JE VOLI

Najstariji sin Beckhamovih obožavateljice bacio u trans romantičnom gestom u znak ljubavi prema svojoj zaručnici

06.03.2021 u 22:00

Bionic
Reading

Iako su vjenčanje odgodili zbog pandemije, Brooklyn Beckham i četiri godine starija glumica Nicola Peltz ne prestaju uživati u svojoj ljubavi. Nakon što je voljenoj zaručnici posvetio četiri tetovaže, najstariji sin Davida i Victorije Beckham odlučio se na još jednu romantičnu gestu

Slavni bračni par David i Victoria Beckham odgojili su romantičnu dušu. Njihov 22-godišnji sin Brooklyn Beckham američkoj glumici Nicoli Peltz do danas je posvetio čak četiri tetovaže, a no njegovim romantičnim gestama nema kraja. Nepopravljivi romantik odsad pa nadalje svugdje gdje ide nosi prsten posvećen svojoj voljeni.

Na prsten je s vanjske strane ugravirao ime 'Nicola', dok unutrašnjost prstena krasi natpis - 'Ljubav mog života'.

Iako bi mnogi muškarci ovu dirljivu gestu zadržali za sebe, mlađahni Beckham ne srami se javno pokazati emocije, a posebno kada je u pitanju njegova Nicola koja je fotografiju također podijelila u svojim Instagram Storyjima.

Najstariji sin Beckhamovih koji gradi karijeru fotografa u svoju kolekciju od gotovo 30 tetovaža, uključujući natpis na prsima 'mama's boy', dodao je i tetovaže posvećene lijepoj Nicoli. Najdirljivija je bila tetovaža imena Nicoline bake Gine koja je preminula u siječnju, a koja je predstavljala bitnu figuru u njezinom životu.

Brooklyn i Nicola u vezi su više od godinu dana, a svoju ljubavnu priču otkrili su na društvenim mrežama tijekom karantene koju su proveli zajedno u Brooklynovom stanu u New Yorku, kamo se Nicola preselila u ožujku nakon samo pet mjeseci veze.

Svoje zaruke obznanili su u krugu obitelji i prijatelja nakon devet mjeseci veze, početkom srpnja, a ubrzo je vijest stigla i do novinara.

Nicola Peltz jedno je od ukupno osmero djece moćnog biznismena i milijardera Nelsona Peltza i nekadašnje manekenke Claudije Heffner. Par je zajedno punih 35 godina, a osim toga Nelson ima dvoje djece iz prvog propalog braka o kojem se ne zna mnogo u medijima.