TRAJNA POSVETA

Romantični sin Beckhamovih: Ljubav prema pet godina starijoj zaručnici ne prestaje dokazivati tetovažama

23.01.2021 u 12:11

Bionic
Reading

Brooklyn Beckham, najstariji sin jednog od najpoznatijih britanskih parova u showbiznisu, Victorije i Davida Beckhama, ljubav prema 26- godišnjoj zaručnici Nicoli Peltz odlučio je iskazati najnovijom tetovažom

Američkoj glumici Nicoli Peltz, 21- godišnji Brookly Beckham do danas je posvetio čak četiri tetovaže, a najnoviju tetovažu posvećenu njoj na svom Instagram profilu podijelila je upravo 26- godišnja glumica.

'Zauvijek moja osoba', napisala je Peltz uz podijeljenju fotografiju Brooklynove ruke na Instagram storyju, a na kojoj po najnovijem stoji natpis 'My life, my love, my truth, my breath, my reason, my beauty, my precious'.

  • +8
Nicola Peltz, Brooklyn Beckham Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njegova posljednja tetovaža u nizu uslijedila je nakon što je na ruci prethodno dao istetovirati ime Nicoline bake Gine kojom je tijelo ukrasio na njezin 26. rođendan.

Njegova pet godina starija zaručnica uoči rođendana ostala je bez bake koja je preminula u siječnju, a koja je predstavljala bitnu figuru u njezinom životu, što je dala naslutiti svojim brojnim objavama u njezinu čast na Instagramu.

'Najbolji rođendanski poklon', napisala je zaručnica sina Beckhamovih vidno dirnuta njegovom romantičnom gestom. Uz spomenute tetovaže, 21- godišnji Brooklyn Beckham na vratu je trajno ispisao Nicolino ime te motiv njezinih očiju.

Najstariji sin Beckhamovih gradi karijeru fotografa, a njegovo tijelo krasi gotovo 30 tetovaža uključujući natips na prsima 'mama's boy' kao i detalj srca, ruže i fotografskog aparata.