sunce, more i pijesak

Najstarija kćer Željka Joksimovića naslikava se u oskudnim krpicama, a pratitelji je časte kometarima da je 'prelijepa s puno karizme'

23.07.2021 u 15:59

Bionic
Reading

Mina Joksimović, 25-godišnja kći jednog od najpopularnijih regionalnih pjevača, Željka Joksimovića i njegove bivše supruge Vesne prava je zvijezda Instagrama. Od oca je pokupila glazbene gene te je diplomirala na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, a pažnju ipak najviše privlači osim stasom i izgledom

Mina Joksimović se svojim sljedbenicima javila s više fotografija s plaže. Na jednoj je pozirala u zlatnom jednodijelnom badiću, a na drugoj pozira na ležaljci dok na sebi ima samo mrežastu majicu i kupaći kostim. Stavila je sunčane naočale, a kosu zavezala u neobaveznu punđu.

Mina je sada brineta, a često je mijenjala frizure i eksperimentirala s bojama kose. Jedno vrijeme čak je bila i plavuša, a srpski mediji nagađaju da je vjerojatno radila korekciju nosa i usnana.

Nedavno je pokazala otkrila jedan zanimljiv obiteljski detalj. Kako je malo dosad imao priliku vidjeti fotografije njihova doma u Beogradu, Mina je pokazala fotografije njihova doma u Beogradu. Pozirala je u bazenu u dvorištu, dok je iza nje bila kuća koja ima dva prikaza ulaznim vratima, veliki balkon i bazen.

Podsjetimo, pjevač je kćer Minu dobio s bivšom suprugom Vesnom, dok s Jovanom, s kojom je u braku od 2012. godine ima još i sina Kostu te blizanke Ani i Srnu.

c