OBITELJSKI IZLAZAK

Najslađi navijači: Princ George i princeza Charlotte uživaju na svojoj prvoj nogometnoj utakmici

06.10.2019 u 13:48

Bionic
Reading

Treći u redu za britanski tron, maleni princ George krenuo je stopama svog oca i glasno navijao za omiljeni klub princa Williama – Aston Villu. Kraljevski par vikend je začinio obiteljskim odlaskom na nogometnu utakmicu Premier lige, susret Aston Ville i Norwicha

Kate Middleton i princ William u društvu dvoje starije djece, šestogodišnjeg Georgea i četverogodišnje Charlotte po prvi put su pratili utakmicu Premier lige, u kojoj je Williamov omiljeni klub, Aston Villa s 5-1 svladao Norwich.

Princ George entuzijastično je pratio utakmicu, a osvanuo je na brojnim fotografijama na društvenim mrežama koje su snimili oduševljeni navijači iz publike.

Ni malenoj princezi nije bilo previše dosadno, a dobro raspoložena pratila je svoju prvu utakmicu na nogometnom stadionu.

Kraljevska obitelj na utakmici Izvor: Profimedia / Autor: Matt Bradshaw / PHC Images / Profimedia

Simpatična fotografija kraljevskog posjeta objavljena je i na službenom Twitter profilu Aston Vile. 'Vaše visočanstvo, znate odabrati koju utakmicu Aston Ville treba doći pogledati', stoji u objavi nakon uvjerljive pobjede.

Da je princ George veliki obožavatelj nogometa, saznali smo kad je nedavno povodom njegovom rođendana, obitelj objavila nove fotografije malenog nasljednika odjevenog u dres engleske nogometne reprezentacije.